Nieuwbouwhuis kopen in Groningen of Haren?

  • Advies van een betrokken nieuwbouwmakelaar
  • Hulp bij het visualiseren van de tekening naar een thuis
  • Advies bij bepalen plattegronden en aansluitingspunten
  • Helder financieel overzicht - ook van de bijkomende kosten voor aankleding woning en tuin

Betrokken nieuwbouwmakelaar

Bij het kopen van een nieuwbouwhuis komt meer kijken dan je denkt. Hét grote verschil met aankoop van een bestaande woning: een nieuwbouwwoning bestaat op het moment dat je het koopt slechts op papier. De nieuwbouwadviseur van Schreuder neemt daarom ruimschoots de tijd om alle tekeningen met je door te nemen. Ook als het gaat om de financiering van het nieuwbouwhuis kun je rekenen op een helder financieel overzicht.
v.a. € 595.000 v.o.n. Bekijken
v.a. € 579.000 v.o.n. Bekijken
1 - 3 van 3 nieuwbouwprojecten

Inzicht in de kosten van nieuwbouw

De kosten van het kopen van een nieuwbouwhuis zijn anders dan bij een bestaande woning. Je koopt een nieuwbouwwoning in principe vrij op naam, dus zonder overdrachtsbelasting en notariskosten. Daar tegenover staan kosten die je bij aankoop van een bestaand huis niet hebt: bouwrente en (eventueel) overbruggingskrediet als je tijdelijk met twee hypotheken zit.

Hypotheek voor de nieuwbouw

De hypotheekadviseur van Schreuder kan precies vertellen welk prijskaartje er op korte en middellange termijn aan je droomhuis hangt.

Op deze website vind je een overzicht van nieuwbouwhuizen in bijvoorbeeld Groningen, Haren en Helpman. Een afspraak maken kan ook: nieuwbouwadviseur Annelinde Tent vertelt je graag meer.

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur