Referenties

Benieuwd naar de referenties van klanten waarvoor wij de aan- of verkoop van een woning hebben verzocht? Hieronder vindt u een aantal klantervaringen.

Verkoper van Ruskenstukken 58

Onze opdracht aan Schreuder Makelaars was de verkoop van ons familiehuis en de aankoop van een nw woning, die meer bij onze veranderende woonwensen past. Overleg en Maatwerk staan bij Schreuder voorop en hierdoor wisten wij ons prima en deskundig begeleid op het gebied van verkoop en aankoop. De communicatie en service verlopen soepel en prettig, de bereikbaarheid is prima.

Verkoper Van Royenlaan 33a

Wij zijn goed begeleid door Stephan en Jolien. Leuk kantoor met makkelijk contact via o.a. WhatsApp.

Verkoper Van Iddekingeweg 17

Vanaf het begin was er een wederzijdse klik. Wij hebben ons laten leiden door de ervaring van Schreuder makelaars maar wel met een mogelijkheid van eigen inbreng. Ook het contact zowel mondeling, per e-mail en groeps App verliep snel en goed. Ook waren wij zeer tevreden over de kwaliteit en uitstraling van de verkoop foto's van het object.

Verkoper Borgsingel 18

Deskundig met de waardebepaling van het huis en goede begeleiding met het verkoop klaar maken van de woning. Met een gerust hart lieten we de bezichtiging over aan de makelaar, die op uitstekende en invoelende wijze ons huis aan belangstellenden liet zien. Korte lijnen om zaken te bespreken. Zowel koper als verkoper waren tevreden bij de transactie.

Koper Siersteenlaan 407

Stephan heeft ons prima begeleidt. Hij toonde deskundigheid en marktkennis. Zeer tevreden over het bereikte resultaat.

Koper Porfierstraat 17

We zijn zeer tevreden met de wijze waarop Schreuder ons heeft geholpen. Hij maakte ons via zijn financiele man(Jan Leeuwis) duidelijk dat onze polsstok verder reikte dan we aanvankelijk meenden. Harry wist met gerichte vragen helder te krijgen wat we voor ogen hadden. Liet zich vooral niet gek maken door de druk en de hype die er op dit moment op de huizenmarkt heerst. De aanmaning om rustig te blijven en niets overhaast te doen hadden we nodig en heeft ons heel erg geholpen. Hij had een heldere focus die het voor ons eenvoudiger maakte. Als starter op de woningmarkt gaf deze aankoopmakelaar ons rust. Het kost wat, maar dan heb je ook waar voor je geld. Zeer aanbevolen. O ja, last but not least: de ontvangst op kantoor was ontspannen en plezierig.

Verkoper Kajuit 30

Goede makelaar, korte lijnen, goed overleg. Hij snel verkocht en ook dit ging in goed overleg en nauw contact. Al met al een zeer prettige ervaring. Het doel opzich is gehaald het huis was binnen een week verkocht voor een topprijs. Ik kan iedereen deze makelaar aanbevelen.

Verkoper Van Royenlaan 25 a

We hadden prima contact met de makelaar. Werden goed op de hoogte gehouden en kwamen afspraken goed na.

Verkoper Regattaweg 172

Verkoopproces is van a tot z goed verlopen.

Prettige manier van communiceren en degelijk advies over vraagprijs en verwachte verkoopopbrengst. Tussentijdse afstemmingen en frequent overleg tijdens onderhandelingen. Prijsstelling marktconform.

Verkoper Lepelaar 85

Plezierige, deskundige ondersteuning door de medewerkers van Schreuder Makelaars. Woning vlot verkocht.

Verkoper Hora Siccamasingel 141

In de markt zetten ging prima. Bezichtigingen ook. Hulp/ advies bij hoe om te gaan met de biedingen vond ik minder. Het voelde alsof ik zelf met de onderhandelingen bezig was en alleen bedragen doorgaf, die vervolgens aan de bieder werden overgebracht. Verdere afhandeling was prima.

Funda reviews

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur