Amalia van Solmsstraat 11 , GRONINGEN

€ 157.500

Amalia van Solmsstraat 11 te Groningen

Een goed onderhouden benedenwoning met twee slaapkamers en stadstuin, fraai gelegen op de hoek van de Amalia van Solmsstraat en het Nassauplein. Onder meer vanuit de sfeervolle woonkamer-en-suite heeft u zicht op het plein met vijverpartij. De ligging van de woning is gunstig ten opzichte van bijvoorbeeld het Noorderplantsoen, de binnenstad en winkelvoorzieningen. Het geheel is netjes afgewerkt en een ideale woning voor de liefhebber van binnenstedelijk wonen. U kunt er zo in!

Via de entree met daarachter een lange hal krijgt u toegang tot alle vertrekken. De kamer en suite (ruim 30 m²) wordt voorzien van voldoende daglicht dankzij de vele ramen. De houten vloer, vaste kasten, suitedeuren en de schouwen zorgen voor de sfeer die zo kenmerkend is voor woningen gebouwd in de jaren '30 van de vorige eeuw.
De dichte keuken (ca. 6 m²) biedt toegang tot de achtertuin met achterom. Er zijn twee slaapkamers (ca. 6 en 10,5 m²). De overige ruimten betreffen de douche, het toilet en twee bergkasten.

Bijzonderheden:
- Vereniging van Eigenaars is actief (u betaalt â¬50,- per maand);
- hoofddak is in 2005 vernieuwd;
- in 2010 is de voorgevel geschilderd (lopend schildercontract via VvE).

Aanvaarding in overleg

Woonoppervlakte
70 m2
Aantal kamers
4 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
215 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur