Taxaties

Wil je een woning aankopen, je woning verbouwen of je hypotheek oversluiten? In alle gevallen kun je bij Schreuder Makelaars terecht voor een uitgebreid taxatierapport. Een taxatie is noodzakelijk bij het afsluiten van een hypotheek, maar ook bij een scheiding, verbouwing of erfrecht. Ook kun je een taxatie laten uitvoeren om de WOZ-waarde te laten vaststellen. In al deze situaties wil je precies weten waar je aan toe bent en welke risico’s je loopt. Het is belangrijk dat je erop kunt vertrouwen dat de taxatie klopt omdat die als zekerheid dient.

Waarom een taxatie door Schreuder Makelaars

Schreuder Makelaars heeft ruim dertig jaar ervaring in objectieve en betrouwbare waardebepalingen. Wij zijn gespecialiseerd in taxaties voor diverse doeleinden: financiering,  successie en WOZ-waardering.

  • Betrouwbare en transparante taxatie
  • Kwalitatief leesbaar rapport
  • Door alle geldverstrekkers geaccepteerd
  • Efficiënte werkwijze en digitaal rapport

NWWI geregistreerd

Wij voeren taxaties uit volgens het NWWI. Dit is Het Nederlands Woning Waarde Instituut en een keurmerk voor woningtaxaties. Het NWWI zorgt ervoor dat elke taxatie volgens duidelijke richtlijnen tot stand komt. Schreuder Makelaars is aangesloten bij het NWWI, wat inhoudt dat wij aan strenge voorwaarden moeten voldoen. Wij kennen de regio en leveren altijd een leesbaar en betrouwbaar taxatierapport.

Tarieven

Bij Schreuder Makelaars profiteert u altijd van een voordelig tarief inclusief BTW.

Kosten inclusief validatiekosten, kadasterkosten en BTW:


Woonhuis Appartement
Regulier € 800 € 750 € 850 € 800
Incl. verbouwing € 850 € 800 € 900 € 850


Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur