Berkelstraat 23 , GRONINGEN

€ 129.000

Berkelstraat 23, 9725 GV GRONINGEN

Een comfortabel en prima onderhouden 3-kamer hoekappartement op de onderste woonlaag met zonnige tuin op het westen in de Rivierenbuurt.

Indeling:
entree, hal voorzien van geolied beuken parketvloer en toilet met fonteintje, ruime kelderkast onder de buitentrap. De woonkamer (ca.21m2) is voorzien van een fraaie geoliede beuken parketvloer die doorgetrokken is naar de hal, vanuit de woonkamer is een slaapkamer (ca.12m2) aan de achterzijde bereikbaar voorzien van een marmoleum vloer.
De dichte keuken (ca. 5 m2) is voorzien van een eenvoudig keukenblok, een 4-pitsgaskookplaat, hetelucht oven, afzuigkap, spoelbak, koelkast, vaste kast met wasmachine aansluiting en afvoer voor een wasdroger met toegang tot de speels en door een hovenier aangelegde, zonnige tuin op het westen van ca. 77 m2. Vanuit de keuken is de badkamer bereikbaar, deze is voozien van een douchehoek met thermostaatkraan en een vaste wastafel.
Aan de voorzijde bevindt zich de tweede slaapkamer (ca. 8 m2) voorzien van een marmoleum vloer, een vaste kast en bergruimte. Tevens heeft het appartement de beschikking over een voortuin.

De Vereniging van Eigenaren is actief, de bijdrage bedraagt ⬠65,- per maand.
De woning wordt verwarmd middels een CV-ketel combi (1999) en is voorzien van een stenen berging en een achterom.

Perceeloppervlakte
777 m2
Woonoppervlakte
65 m2
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
175 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur