Chopinlaan 46 , GRONINGEN

€ 249.000

Op stand wonen in residence Chopin. Dit is veilig en comfortabel wonen op de vierde en daarmee mooiste etage van het gebouw. Want hier heeft u de privacy en het zicht die bij deze hoogte horen en tegelijkertijd verliest u het contact met de omgeving niet. Met andere woorden niet te hoog en niet te laag, prachtig! Over de lommerrijke omgeving kijkt u weids uit richting de Villabuurt in Groningen Zuid en Haren.

Dit ruime appartement heeft een riante en vooral lichte woonkamer met daaraan gekoppeld een dichte keuken met bijkeuken, drie slaapkamers, badkamer en een groot balkon aan de zuidzijde. Bovendien vindt u op de begane grond een eigen berging voor de fietsen en een overdekte parkeerplaats voor de auto.

Zoals u op de foto's kunt zien is deze woning helemaal leeg gehaald. Alle roerende zaken, waaronder de afwerking van de vloeren, zijn verwijderd zodat u direct kunt beginnen met de afwerking en inrichting zoals u dat wilt. Nieuw, netjes en fris. Uiteraard laten wij u deze woning graag zien zodat u uw eigen indruk op kunt doen, vervolgens denken we met alle plezier met u mee om te zien hoe dit helemaal uw toekomstige woning zou kunnen worden.

Bijzonderheden:
- actieve en gezonde Vereniging van Eigenaars, maandelijkse bijdrage â¬150,-;
- veiligheid gewaarborgd door o.a. afgesloten terrein voor de parkeerplaatsen en intercomsysteem met videofooninstallatie;
- liftinstallatie aanwezig.

Woonoppervlakte
115 m2
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
325 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur