Chopinlaan 66 , GRONINGEN

€ 250.000

Let op: het betreft een vanafprijs.

Heerlijk appartement in het luxe en moderne complex genaamd 'Résidence Chopin'. Dit goed onderhouden complex is centraal gelegen in de Groningse wijk Coendersborg; zeer gunstig ten opzichte van het stadscentrum en de uitvalswegen. Voorzieningen zoals een supermarkt en een bloemist liggen om de hoek. En u wandelt in 10 minuten naar het nieuwe station Europapark.

Indeling:
Vanuit de met een videofoon beveiligde entree komt u in een modern vormgegeven centrale hal van waaruit u met 2 liften naar de zesde etage kunt. Het appartement betreedt u middels een ruime hal met toilet, meterkast en CV kast. Alle ruimten zijn vanuit deze hal bereikbaar; twee slaapkamers van 12 m2 en 18 m2, een ruime badkamer van 6,5 m2 voorzien van ligbad, aparte douche en wastafel en een zeer royale woonkamer van 38 m2 met toegang naar het balkon en een open keuken met bijkeuken.
Op de begane grond is vanuit de centrale hal de carport te bereiken die op het afgesloten parkeerterrein ligt. Tevens is vanuit deze centrale hal nog een eigen (fietsen)berging te bereiken.

Bijzonderheden:
- ideale verdiepingshoogte, vrij uitzicht over de omliggende gebouwen en het groen, en toch contact met de straat;
- ruim balkon op het westen, veel zon;
- een veilige omgeving, het parkeerterrein is afgesloten en middels een intercom met videobewaking betreedt u het gebouw;
- volledig geïsoleerd en voorzien van dubbel glas;
- eigen carport voor de auto op het afgesloten parkeerterrein waar u de auto kunt parkeren;
- centraal verwarmd door middel van een eigen CV-combi ketel.

Woonoppervlakte
105 m2
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
290 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur