Chopinlaan 75 , GRONINGEN

€ 159.500

Chopinlaan 75 te Groningen

Gelegen in de gewilde buurt Coendersborg, met prachtig uitzicht op bossage en tennisbaan (Vorenkamp) maakt dit royale, op de eerste verdieping gelegen, zonnige appartement deel uit van een appartementencomplex. Met een supermarkt, scholen, park Groenestein en bushaltes op loopafstand is het heerlijk wonen. De gezellige Grote markt van Groningen ligt op 10 fietsminuten afstand.

Via de trapopgang komt u op de eerste woonlaag waar dit bijzondere appartement is gesitueerd. De entree met lange hal leidt tot een lichte, ruime doorzonwoonkamer van bijna 40 m², beiden keurig voorzien van een beuken parketvloer. De indeling bestaat verder uit twee slaapkamers (ca. 10 en 11 m²) waarvan één met balkon en een slaap/werkkamer (ca. 9 m²) de badkamer met douche, een dichte keuken met balkon en het toilet. De beide balkons welke aan zowel de oost- als ook de westzijde zijn gelegen bieden gelegenheid om te genieten van ochtend- dan wel middag-/avondzon.

Op de begane grond van het gebouw beschikt dit appartement over een eigen riante berging en een eigen garage met elektrisch bedienbare kanteldeur. Beide ruimten zijn van binnenuit bereikbaar.

Bijzonderheden:
- bijdrage aan de actieve Vereniging van Eigenaars is â¬110,- per maand;
- kamergewijze bewoning is niet toegestaan;
- elektrische installatie vernieuwd in 2004;
- grotendeels kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
- elektrische zonwering westzijde.

Aanvaarding: in overleg

Woonoppervlakte
100 m2
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
270 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur