De Waard 177 , GRONINGEN

€ 209.000

De Waard 177

Moderne en ruime eengezinswoning met 4 slaapkamers, groot terras aan de voorzijde en steiger aan het water, het "Damsterdiep", zomers heerlijk om te varen en âs winters om te schaatsen. Gelegen in de wijk Ruischerwaard nabij winkels, speelterreinen, scholen, uitvalswegen en op fietsafstand van het centrum van Groningen.

Indeling: voor de woning bevindt zich een ruime berging met eigen parkeerplaats, trapopgang en groot zonneterras op het zuiden.
Entree, hal met meterkast, toilet met fonteintje en trapopgang naar eerste verdieping, lichte L-vormige woonkamer met een mooie parketvloer (circa 39m² incl. keuken), een grote inloopkast en toegang tot het terras met steiger aan het water te bereiken via openslaande deuren.
Open moderne lichte hoekkeuken voorzien van vaatwasser, combimagnetron, 4-pitsgaskooplaat, afzuigkap, koel/vriescombinatie, pannencarrousel, veel kastruimte en tevens openslaande deuren naar het zonneterras aan de voorzijde.
Eerste verdieping (volledig voorzien van een laminaatvloer): grote overloop, 3 slaapkamers resp. circa 7m², 12m² en 19m² (allen voorzien van tv en telefoonaansluiting), uitgebouwde grote badkamer met ligbad, tweede toilet en vaste wastafel.
Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar naar een grote zolder met twee velux dakramen met velux zonnewering en rolgordijnen, waar u eenvoudig een slaapkamer van kunt maken van circa 30m².
Hier bevindt zich tevens de cv ketel en de wasmachine en droger aansluiting.

De woning wordt keurig bewoond en is geheel geïsoleerd, wordt verwarmd middels een CV ketel uit 1997 en heeft mechanische ventilatie. De buitenzijde is in 2004 geschilderd en de binnenzijde in 2006.

Perceeloppervlakte
153 m2
Woonoppervlakte
140 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
375 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur