Galkemaheerd 34 , GRONINGEN

€ 209.000 kosten koper

Misschien is dit wel het mooiste huis van dit type in de wijk!
Het huis is namelijk erg luxe uitgevoerd, zoals een moderne keuken met Miele apparatuur en kookeiland, twee super mooie badkamers en de berging is aan de woonkamer getrokken en daarvoor in de plaats is er een grote houten berging in de tuin. Kortom: dit huis moet u gezien hebben!

Deze fraaie woning ligt aan een rustig straatje met uitsluitend bestemmingsverkeer. Een kindvriendelijke buurt dus. Dichtbij het park met vijvers en fonteinen. Echt een mooie stukje Beyum om te ontdekken. Verder zijn alle voorzieningen voorhanden: verschillende basisscholen, supermarkten (AH en Aldi), kinderopvang, huisarts etc.etc. Het is er goed wonen. Maar na 10 jaar werd het voor de bewoners ook weer eens tijd om te verkassen.

INDELING:
entree/tochtportaal met meterkast en toilet, hal, mooie ruime woonkamer (ca. 35m2) met extra daklicht. De echte kookliefhebber haalt zijn hart op bij deze luxe open keuken met kookeiland (ca. 10m2). Wat te denken van een inductiekookplaat met wokzone. De speciale wokpan krijgt u er natuurlijk bij! Daarnaast is de keuken uitgerust met een dubbele koelkast, een Küppersbusch hetelucht combi oven met grill, Miele vaatwasser en Miele eilandkap.
Achter het huis stond een stenen berging, die nu aan de woonkamer is getrokken. Daardoor is hier een heerlijke werkkamer (ca. 9.7m2) ontstaan. Vanuit deze ruimte loop je zo door de openslaande deuren de tuin in. Die is fraai aangelegd, met verschillende zithoekjes, een vijvertje, en verder een mooie indeling.

VERDIEPING:
de vaste trap brengt je naar de overloop. Vanaf de overloop wandel je 1 van de 3 ruime slaapkamer binnen (resp. ca. 12,4m2, 11,1m2 en 7,8m2). De badkamer (ca. 5.7m2) is heel mooi afgewerkt, met grote tegels, een plafond douche, een hangend toilet, handdoekradiator en een wastafel meubel.

VERDIEPING:
met de vaste trap kom je op de overloop van de tweede verdieping. Hier bevindt zich naast bergruimte nog 2 mooie slaapkamers (resp. ca. 9m2 en 6m2). De ouders slaapkamer heeft airco en een mooie (tweede) badkamer met ruime douche hoek met inbouw verlichting en wastafel (ca. 5m2).

TUIN:
De mooi aangelegde tuin heeft een achterom en een extra ruime houten berging (ca. 14,7m2 uit 2012) met verwarming: houtkachel (blijft achter).

ALGEMEEN:
- woning is uitgebouwd in 2008
- de oppervlakte van de stenen berging is bij de woonkamer aangetrokken
- alle kozijnen zijn van kunststof
- airco op de oudersslaapkamer
- extra dakraam 2e verdieping
- palletkachel (werkkamer) blijft achter
- Miele vaatwasser met extra garantie (tot 2024)

Soort woning
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
152 m2
Woonoppervlakte
130 m2
Aantal kamers
7 kamers (5 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1981
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Externe bergruimte
15 m2
Inhoud
425 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, dakraam, tv kabel, airconditioning

Energie

Energielabel
B
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
C.v.-ketel
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Soort garage
Geen garage

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur