Gerard Revelaan 46 , GRONINGEN

€ 695.000 kosten koper

Op één van de meest geliefde locaties in Helpman Zuid ligt dit modern vormgegeven en luxe afgewerkte helft van een dubbel woonhuis. De populaire wijk Helpermaar wordt gekenmerkt door singels, water en groen. Op de hoek van 'Het Eiland', met tuin op het zuiden en westen, ligt deze verrassend ruime woning met zeer veel privacy.

Het Eiland met water rondom geeft een gevoel van ruimte, vrijheid en veiligheid. De woning ligt op een hoek en misschien wel op het beste plekje van het Eiland. Het is de grootste kavel met een ruime tuin rondom voorzien van maximale privacy. Hierin kun je volop van de zon genieten. De woning is het grootste type woning met een volledige uitbouw op de verdieping en toegang tot een dakterras op de 2e verdieping.

INDELING:

Begane grond:
De ruime entree voelt goed aan door de grote raampartij en de fraaie trap naar de verdieping. De gehele woning is licht, ruim en sfeervol. En de begane grond en verdieping zijn voorzien van schitterende gietvloeren. De lichte woonkamer is tuingericht en door de extra brede openslaande deuren wordt het ruime terras zomers gemakkelijk bij de woonkamer getrokken. De schitterende Siematic keuken is tijdloos en voorzien van moderne inbouwapparatuur (o.a. 5pits Atag gasfornuis met wokbrander, vaatwasser, koeler met 0-graden lades, Gutmann eiland kap etc.etc. Vanuit de keuken heeft u uitzicht over het water waar de zwanen zwemmen en de eenden broeden. Via de hal heeft u toegang tot een modern toilet met wandcloset en fonteintje. Ook is er een ruime witgoed/CV ruimte en een inpandige (fietsen)berging van bijna 12m².

Verdieping:
Doordat de woning als optie een vergrootte verdieping heeft gekregen zijn er maar liefs 4 ruime slaapkamers, 2 badkamers en een ruime berging. De ouders-slaapkamer is aan de achterzijde gesitueerd en is ruim 20m² groot. Vanuit deze slaapkamer is een toegang naar een luxe badkamer met inloopdouche, een ligbad, 2e toilet en een dubbele wastafel. De 2e slaapkamer aan de achterzijde is ook ruim 19m² groot en is, doordat de slaapkamer op het westen is georiënteerd, eveneens heerlijk licht. De overige 2 slaapkamers zijn aan de voorzijde gesitueerd en zijn resp. 18.8m² en 10.5m² groot.
Alle slaapkamers en de fraai vormgegeven hal zijn voorzien van een gemakkelijk te onderhouden vloer. De gasten-badkamer heeft een douche, toilet en wastafel. De gehele verdieping is voorzien van vloerverwarming.

Verdieping 2:
Op de tweede verdieping heeft u een overloop en toegang tot een ruim en zonnig terras van 45m². Door het muurtje dat om het terras zit kun je hier heerlijk uit de wind zitten en heeft u veel privacy. Er bestaat een mogelijkheid om de opbouw te vergroten om hier bijvoorbeeld een extra slaap/werkkamer te realiseren.

De achtertuin is gelegen op het zuiden en westen, heeft meerdere terrassen en heeft een vlonder aan het water.

Bijzonderheden:
- Grootste kavel van het project 'Het Eiland'.
- Hoog plafond zorgt voor veel lichtinval.
- Op de verdieping uitgebouwd.
- Gehele huis is voorzien van vloerverwarming.
- Voorzien van zonnecollectoren met een warmwaterboiler.

De wijk Helpman is geliefd om zijn uitstekende voorzieningen; alle winkels voor de dagelijkse boodschappen zijn voor hand in het winkelcentrum van Helpman. Daarnaast zijn er scholen van alle niveaus in de omgeving gelegen, zoals verschillende basisscholen waaronder de internationale basisschool en meerdere scholen voor middelbaar beroepsonderwijs. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op iets meer dan 100 meter van de voordeur en het nieuwe station Europapark, het centraal station en de gezellige binnenstad zijn gemakkelijk per fiets te bereiken.

Soort woning
Herenhuis
Perceeloppervlakte
576 m2
Woonoppervlakte
238 m2
Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012
Soort dak
Plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
12 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
45 m2
Inhoud
873 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Mechanische ventilatie

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
C.v.-ketel, vloerverwarming geheel
Warm water
C.v.-ketel, zonneboiler, zonnecollectoren
Cv-ketel
Intergas HRE 36/30 (gas, combiketel, uit , eigendom)

Buitenruimte

Ligging
Aan water, aan rustige weg
Tuin
Achtertuin, voortuin, zijtuin

Parkeergelegenheid

Soort garage
Inpandig

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur