Groenendaal 51 , GRONINGEN

€ 300.000

Het genoemde bedrag van ⬠300.000,- k.k. is een vanaf prijs, bedoeld om via onderhandeling tot overeenstemming te komen.

ALGEMEEN

Deze schitterende hoekwoning ligt aan de Groenendaal 51. Deze laan doet zijn naam eer aan door veel groen en is ruim opgezet. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich het Park Groenestein (Cultureel Erfgoed). De wijk Helpman beschikt over een compact centrum met alle benodigde voorzieningen in de buurt. De woning is gunstig gelegen ten aanzien van het Europapark, de binnenstad, het zuiden van de stad en de uitvalswegen A7 en A28.

INDELING

BEGANE GROND
Aan de voorzijde van de woning komt u via de entree in de hal. In de hal bevindt zich een modern toilet, de trapopgang naar de eerste verdieping en een kelderkast. Vervolgens komt u in de woonkamer die voorzien is van een Jatoba hardhouten vloer. Vanuit de woonkamer loopt u door de openslaande deuren naar de besloten tuin. De woning is voorzien van een eenvoudige keuken met toegang tot een bijkeuken met wasmachine aansluiting. De tuin beschikt over een stenen terras met een hardhouten fietsenberging met betonvloer.

VERDIEPING
De ruime overloop biedt toegang tot drie slaapkamers (ca. 3.43x2.93, 3.62x3.43, 3.43x2.93 / met aan de achterzijde één slaapkamer met balkon) met vaste kasten, en een ruime moderne badkamer (ca. 3.43x3.62) met ligbad, ruime douchehoek, dubbele wastafel en toilet.

ZOLDER
Op de zolderverdieping bevindt zich een ruime overloop met toegang tot een mooie grote vierde (slaap)kamer. De zolder is voorzien van een grote (dubbele) dakkapel op de achterzijde van de woning.

KENMERKEN:
* C.V. ketel Remeha Avanta uit 2011 (eigendom);
* Vloerverwarming in de badkamer;
* Meterkast voorzien van zes groepen en dubbele aardlek;
* Extra bergruimte achter de knieschotten;
* Muur- en dakisolatie;
* De woning beschikt over een achterom.

Een unieke kans om te wonen in deze prachtige laan in de mooie wijk Helpman!

Perceeloppervlakte
195 m2
Woonoppervlakte
155 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
500 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur