Groningerweg 43 , EELDERWOLDE

€ 435.000

Groningerweg 43 te Eelderwolde

Op een prachtige locatie in Eelderwolde ligt deze geschakelde woonboerderij met garage op een ruime kavel van 870m2. De boerderij is gelegen in een zeer groene omgeving, op loopafstand van het Paterswoldsemeer. Winkels, scholen en sportvoorzieningen zijn aanwezig in de nabije omgeving.

Indeling: entree/tochtportaal, tussenkamer (ca. 5m²), lichte zonnige woonkeuken (ca. 31m²), ruime woonkamer (ca. 60m²) met een zij-ingang. Op de begane grond bevinden zich verder nog een bijkeuken (ca. 5½m²) en een eenvoudige badkamer v.v. wastafel, toilet en douche.

Via de trap in de hal is de eerste verdieping te bereiken; overloop, slaapkamer 1 (ca. 24m²) met dubbele wastafel en verlaagd ligbad, slaapkamer 2 (ca. 11½m²) met vaste kast en wastafel, slaapkamer 3 (ca. 8m²) met vaste kast en wastafel. Verder is er veel bergruimte onder de schuine kap.

In de achtertuin kunt u de gehele dag genieten van de rust en zon en tevens loopt u zo naar het Paterswoldsemeer. In de tuin staat een verwarmde garage c.q. opslagruimte van ca. 32m², die eventueel verbouwd kan worden tot een gastenverblijf of tuinkamer. Tevens staat er een oude stookhut (ca. 8m²) in de tuin.

Bijzonderheden:
- Het interieur dient gemoderniseerd te worden;
- De woning wordt verwarmd middels een Nefit CV-ketel (ca. 17 jaar oud);
- De woning is voorzien van enkel glas met voorzet ramen;
- De woning ligt zeer gunstig ten opzichte van stad, uitvalswegen en vliegveld;
- Bushalte voor de deur.

Aanvaarding: in overleg.

Perceeloppervlakte
870 m2
Woonoppervlakte
155 m2
Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
450 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur