Helper Westsingel 19 -2 , GRONINGEN

€ 330.000

Bijzondere stadsvilla aan het Helperdiepje in Helpman. Rijd je door de Helper Westsingel dan kun je haast niet vermoeden dat deze oase van rust achter het straatbeeld schuil gaat. Een groot huis met voor en achter buitenruimte waardoor je de gehele dag kunt kiezen om of in de zon of in de schaduw te verblijven. Verder de Grote Markt op zoân 7 fietsminuten en het winkelcentrum van Helpman op loopafstand.

Kenmerkend en behoorlijk uniek is de ligging direct aan het water. Vanaf het terras aan de waterzijde lijkt het dagelijks vakantie. Het licht stromende water en de volledig begroeide oever aan de overzijde geven een mooie combinatie van rust en privacy. De âpatioâ aan de zuidkant brengt u in rustgevende Oosterse sferen.

Deze woning bestaat uit drie woonlagen. Op de begane grond bevindt zich de woonkamer aan waterzijde, de halfopen keuken met inbouwapparatuur biedt toegang tot de âpatioâ, een ruime hal met toilet en de trapopgang naar...
De eerste etage met twee grote slaapkamers waarvan één met balkon en een fraaie, luxe ingerichte badkamer met onder meer een tweede toilet en vloerverwarming.
De bovenste woonlaag is ook ingericht met twee grote kamers en een ruime inpandige berging cq. techniekruimte waar zich onder meer de aansluiting voor wasmachine en âdroger bevinden.

Dit is stads wonen en tegelijkertijd ook zo mooi rustig, u bent van harte welkom om deze sfeer zelf te komen proeven!

Bijzonderheden:
- eigen parkeerplaats onder de carport en berging direct naast het huis;
- waterontkalkmachine ter overname;
- binnenplaats met Vereniging van Eigenaars.

Woonoppervlakte
147 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
480 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur