Helwerd 30 , GRONINGEN

€ 345.000

Helwerd 30 te Groningen

Modern en ruim half vrijstaande woonhuis met bijzondere ronde kap gelegen in de kleinschalige woonwijk `Klein Heemwerd´ wat onderdeel is van woonwijk Reitdiep. Door de speelse en dorpse opzet ligt deze woning in een aantrekkelijke en kindvriendelijke woonomgeving. U kunt volop genieten van het uitzicht over de landerijen en er zijn genoeg recreatieve mogelijkheden in de omgeving. De boodschappen kunt u binnenkort doen bij de Jumbo bij Reitdiep Haven.

De woning is op de begane grond uitgebouwd en de garage is bij de woonkamer getrokken, hierdoor is er een royale living ontstaan van circa 75m². De moderne keuken beschikt over de nodige inbouwapparatuur en bevindt zich aan de voorzijde. Verder zijn er vijf slaapkamers en een nette badkamer.

Indeling: entree/hal, toilet met fontein, riante uitgebouwde woonkamer (ca. 75m²) met schuifpui naar de zonnige tuin. De garage is tijdens de bouw omgebouwd tot studeer-/ speelkamer en is bij de woonkamer getrokken, via deze kamer is de inpandige (fietsen-)berging bereikbaar. De moderne half open keuken is aan de voorzijde gesitueerd en is voorzien van de nodige inbouwapparatuur zoals koel-/vrieskast, 5-pits gaskookplaat met afzuigkap, oven en magnetron.
Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers (18, 12 en 8m²), ruime badkamer (v.v. wastafel, ligbad, separate douche en toilet).
Tweede verdieping: ruime overloop met plek voor de wasmachine en droger, slaapkamer aan de achterzijde (ca. 13m²) en slaapkamer (ca. 7m²) aan de voorzijde (v.v. stookruimte).

Bijzonderheden:
- Volledig geïsoleerd;
- verwarmd middels een Remeha HR cv-ketel;
- gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving;
- inpandige fietsenberging.

aanvaarding: in overleg

Perceeloppervlakte
283 m2
Woonoppervlakte
170 m2
Aantal kamers
7 kamers (5 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
5 m2
Inhoud
475 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur