Herepoortenmolendrift 26 , GRONINGEN

€ 189.000

Interessant BELEGGINGSOBJECT gelegen op een TOPLOCATIE in het centrum van Groningen. Achter het Zuiderdiep op loofafstand van alle voorzieningen, het centraal station en het bruisende centrum van de stad.

Deze (studenten)woning beschikt over 5 kamers die verhuurd zijn aan 4 personen. Daarnaast zijn er twee badkamers en is er een balkon. Bij de woning hoort tevens een berging.

INDELING:

U bereikt de op de tweede woonlaag gelegen woning middels een voordeur met daarachter een trap die gelegen is op de begane grond. Op de eerste etage bevindt zich aan de straatzijde een gezamenlijke woonkeuken van 16 m2. Aan de achterzijde is een kamer van 17 m2. Tevens is er op deze verdieping een toilet.

Eén verdieping hoger bevinden zich 3 slaapkamers van 8 m2, 11 m2 en 14 m2. De twee kleinste kamers zijn verhuurd aan één persoon. Ook is er een gezamenlijke badkamer met een douche en een wastafel.

Middels een vaste trap bereikt u de derde etage. Hier is nog een kamer van 15 m2 en een tweede badkamer met een douche in het ligbad en een wastafel. Tot slot is er een stookruimte en toegang naar het balkon.

Bijzonderheden:
- actieve VvE, ⬠134,96 per maand voor het woonhuis, ⬠6,- per maand voor de berging;
- verwarming middels een eigen cv installatie;
- huurwaarde bruto is ⬠18.000,-- per jaar (incl. energielasten en gemeentelijke heffingen).

Woonoppervlakte
120 m2
Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
5 m2
Inhoud
335 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur