Hereweg 24 f , GRONINGEN

€ 219.000

Een ruim appartement over 2 woonlagen, met voldoende comfort en veel buitenruimte om lekker privé van de zon te genieten, en dat op loopafstand van het bruisende centrum van Groningen. Dit bijzondere appartement heeft maar liefst 4 slaapkamers. Op de begane grond, via een klein trapje, bevindt zich de fietsenkelder en achter het complex vindt u een parkeerplaats voor uw auto.

BG/verdieping:
Vanuit het trappenhuis betreedt u de entree/hal. Van hieruit zijn vervolgens de woonkamer (ca.35m2) met openslaande deuren naar het balkon op het westen, het toilet, de woonkeuken en een slaapkamer (ca.9m2) bereikbaar. In de moderne keuken (ca.15m2) is het goed tafelen met familie of vrienden. De keuken is modern vorm gegeven met brede lades en voldoende opbergruimte. De keuken is uitgerust met een vaatwasser, een elektrische oven, een koel-vriescombinatie en een inbouwgasfornuis met afzuigkap.

Op de verdieping vindt u 3 slaapkamers, die in grote variëren tussen de 9.4 en bijna 12m2. Vanuit een van de slaapkamers betreedt u het zonnige dakterras van maar liefst 25m2. De moderne badkamer met tweede toilet is voorzien van een kunststof ligbad, handdoekradiator en wastafelmeubel.

Algemeen:
Nieuwe CV ketel (2015)
Volledig geïsoleerd
Elektriciteit: 6 groepen met aardlek
Intercom
1 parkeerplaats
1 inpandige fietsenberging (ca. 9m2)
Gezonde actieve VVE, VVE bijdrage per maand ⬠109,61

Woonoppervlakte
115 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
9 m2
Inhoud
320 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur