Jan Wolkerslaan 89 , GRONINGEN

€ 475.000 kosten koper

Deze ruime helft van een dubbel woonhuis ligt in de gewilde wijk Helpermaar in Helpman Zuid. Doordat de woonkamer verlengd is ontstaat er een ruime tuingerichte woonkamer. Naast de tuin op het zuid-westen kunt u ook heerlijk genieten van de zon op het dakterras waar u veel privacy heeft. De woning heeft 4 ruime slaapkamers en doordat de woning recent is opgeleverd is alles nieuw. De woning ligt aan een rustige straat met een ruime groenstrook waar natuurspeelplekken worden ingericht.

Indeling:

Begane grond:
Entree–hal met trapopgang; uitgebreide meterkast; luxe douchetoilet. De tuingerichte woonkamer is verlengd en hierdoor zeer ruim (57 m² inclusief de keuken) en heeft een fraaie PVC houten vloer. Doordat er grote ramen zijn heeft de woonkamer veel zon- en lichtinval. De woonkamer heeft een trapkast. Vanuit de woonkamer komt u via de openslaande deuren in de tuin op het zuid-westen. De open keuken aan de voorzijde van de woning is zeer luxe, heeft een natuurstenen blad en is voorzien van veel inbouwapparatuur (koel/vries combinatie met 0 graden zone, oven met magnetron, combi stoomoven, vaatwasser, inductie kookplaat, Quooker kokend waterkraan welke ook direct warm water geeft en een recirculatie afzuigkap met onderhoudsarm plasmafilter). Vanuit de keuken kijkt u over de groenstrook.

Verdieping 1:
Overloop; 3 ruime slaapkamers van 17.6, 16.8 en 9.5 m²; de badkamer van 7.8 m² heeft een ruime douche met glazen wanden, een dubbele wastafel met meubel en een luxe douchetoilet. Net als de andere verdiepingen is ook deze verdieping geheel voorzien van vloerverwarming.

Verdieping 2:
Overloop; zeer ruime werk/slaapkamer van 25 m² met toegang tot een dakterras; CV ruimte met Intergas HR Eco 36 combiketel (2016), witgoedaansluitingen en een wastafel. Het dakterras van 20 m² ligt op het zuid-westen en biedt veel privacy doordat deze ommuurd is.

Achter in de tuin bevindt zich een houten fietsenberging en eigen parkeerruimte voor 2 auto's.

Bijzonderheden:
- Geheel voorzien van vloerverwarming.
- Energiezuinige woning (label A) met 6 zonnepanelen met een vermogen van 1.500 Wp.
- Alle wanden zijn voorzien van glasvlies afgewerkt als glad stucwerk.
- Alle kamers zijn voorzien van UTP aansluitingen (geschikt voor internet, TV en telefoon) en de woning heeft meerdere loze leidingen voor andere aansluitingen.
- Voorzien van glasvezel.

Een heerlijk gezinshuis in de wijk Helpermaar welke is voorzien van alle gemakken en waar alles nog geheel nieuw is.

De wijk Helpman heeft uitstekende voorzieningen; alle winkels voor de dagelijkse boodschappen liggen vlakbij in het winkelcentrum van Helpman. Het zwembad, sportvoorzieningen en de bibliotheek liggen ook vlakbij. In de omgeving van de woning zijn meerdere scholen van alle niveau's waaronder de internationale school. Ook de openbaar vervoer voorzieningen zijn goed met een bushalte vlakbij en het nieuwe station Europapark, het centraal station en de gezellige binnenstad van Groningen en Haren zijn gemakkelijk per fiets te bereiken.

Soort woning
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
218 m2
Woonoppervlakte
168 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2016
Soort dak
Plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebouwgebonden buitenruimte
20 m2
Externe bergruimte
5 m2
Inhoud
579 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, tv kabel

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
C.v.-ketel
Warm water
C.v.-ketel
Cv-ketel
Intergas HR Eco 36 (gas, combiketel, uit , eigendom)

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuin
Achtertuin, voortuin, zijtuin

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Soort garage
Parkeerplaats

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur