Johann Faberlaan 111 , GRONINGEN

€ 189.000

Ruime en goed verzorgde gezinswoning in Ruskenveen, een aantrekkelijke en kinderrijke woonwijk gelegen tussen Groningen en Hoogkerk. Deze woning is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een jong gezin of een jong stel. Netjes afgewerkt, drie mooie slaapkamers en een riante zolder kenmerken dit huis.

De hal (met meterkast, toilet en trapopgang) geeft toegang tot de tuingerichte woonkamer (ca. 26 m²) met deur naar de achtertuin. De keuken staat in open verbinding met de woonkamer en is ingericht met een tijdloze hoekopstelling.

Op de eerste etage aangekomen vinden we drie slaapkamers (ca. 8,5, 9 en 15 m²) en de badkamer met douchehoek, wastafel en een tweede toilet.

De zolderetage vervolgens is één grote ruimte waar naar wens met gemak een grote vierde slaapkamer gemaakt zou kunnen worden. Op deze woonlaag bevindt zich naast bergruimte ook de cv ketel en de aansluiting voor een wasmachine.

Om het helemaal compleet te maken staat er in de tuin een berging voorzien van elektriciteit. De tuin is overigens ook via een achterom te bereiken.

Een nette woning waar je zo in kunt!

Bijzonderheden:
- Goede woonomgeving;
- Goed bereikbaar;
- Recreatieplas op loopafstand;
- Voldoende parkeergelegenheid voor de deur;
- Berging voorzien van elektriciteit in de tuin.

Perceeloppervlakte
126 m2
Woonoppervlakte
110 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
10 m2
Inhoud
350 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur