Kleiwerd 38 , GRONINGEN

€ 317.500

Kleiwerd 38 te Groningen

In één van de jongste stadswijken van Groningen, Reitdiep, in het deelplan Groot Heemwerd is deze fraaie helft van een dubbel woonhuis met aangebouwde garage gelegen. Aan de noord-westelijke rand van de stad op de grens met het groene buitengebied is het heerlijk rustig wonen. Groot Heemwerd betreft een besloten gebied met afwisselende kavels en bebouwing omringd met water. Doorgaand verkeer komt u hier niet tegen wat de wijk in combinatie met het centraal gelegen speelpark des te aantrekkelijker maakt voor jonge gezinnen.

Deze royale en goed verzorgde woning ligt op een ruim perceel. De tuingerichte en uitgebouwde woonkamer staat in halfopen verbinding met de keuken (samen circa 45 m²) aan de voorzijde van het huis. De vloer is afgewerkt met een strakke grindvloer met daaronder vloerverwarming. De keuken is voorzien van kwalitatief hoogwaardige inbouwapparatuur (Siemens en Zanussi), te weten een vijfpits gaskookplaat, koelkast, vriezer, vaatwasser en een combimagnetron.

Op de eerste etage bevinden zich drie ruime slaapkamers (ca. 9,5, 12 en 15 m²) en de badkamer welke is voorzien van een douchecabine, tweede toilet en een vaste wastafel.

De riante tweede etage wordt op dit moment gebruikt als technische ruimte en bergruimte. Door de aanwezigheid van de dakkapel, een gevelraam en een dubbele radiator is het zonder meer mogelijk om hier een vierde slaapkamer te realiseren.

De achtertuin, met achterom, is fraai aangelegd met een grotendeels natuurlijke erfafscheiding en is voorzien van een royaal terras met perfecte bezonning (zuid-west).

Kortom, een prachtige, ruime en verzorgde woning.

Bijzonderheden:
- Reitdiep wordt voorzien van eigen winkelvoorzieningen met o.a. een supermarkt.

Aanvaarding: in overleg

Perceeloppervlakte
295 m2
Woonoppervlakte
140 m2
Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
20 m2
Inhoud
480 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur