Kroon van Tuinwijk, villa I , EELDERWOLDE

€ 679.000

Elke villa is een juweel in de Kroon van Tuinwijk

Aan de Hayo Ripperdalaan in de wijk Ter Borch aan de zuidkant van de stad Groningen worden 12 exclusieve vrijstaande villa's gerealiseerd. Dichtbij de stad en omgeven door een parkachtig landschap. Een unieke mogelijkheid om royaal te wonen, bij stad en natuur. De villa's zijn zeer luxe en royaal, op kavels variërend van circa 1.145 m2 - 1.320 m2. De villa's hebben een bijzonder statige uitstraling. Het strakke lijnenwerk zorgt voor een mooi contrast met de omgeving.
Gezamenlijk vormen ze de kroon op een prachtige wijk.

Villa I is een villa met het dakterras aan de achterzijde en de tweede verdieping aan de voorzijde waardoor er een stijlvol hoog front wordt gecreëerd. Het glaswerk aan de voorzijde van de eerste en tweede verdieping vormt een aaneengesloten geheel. Dit zorgt voor een schitterende lichtinval op beide verdiepingen en creëert een prachtig beeld.
De indeling van villa I met de woonkeuken aan de tuin is de basis. U kunt ook kiezen voor een woonkeuken aan de straatzijde en een woonkamer aan de tuinzijde. Of voor een studio op de tweede verdieping. Voor een extra badkamer. Een kantoor aan huis. Alle wensen zijn bespreekbaar!

De tuinaanleg is al voor een deel voor u geregeld. Zo worden de opritten, tuinmuren en erfafscheidingen aangelegd en is zelfs de voortuin al ingericht door een landschapsarchitect.

Woonoppervlakte
240 m2
Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
28 m2
Inhoud
900 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur