Landsteinerlaan 11 , GRONINGEN

€ 279.500

Modern en strak vormgegeven patiowoning in de wijk Corpus den Hoorn aan de zuidkant van de stad Groningen. De woning is rustig en op korte afstand gelegen van stadscentrum, uitvalswegen A28 en A7, stadspark, Hoornseplas, scholen en het Martini Ziekenhuis. Winkels voor uw dagelijkse boodschappen liggen om de hoek in het winkelcentrum Overwinningsplein. De woning is bij de woonkamer uitgebouwd (2014) waardoor een royale woonkamer ontstaat. Het heeft een eigen parkeerplaats in de parkeergarage van De Confiance, daarnaast is er voldoende ruimte om (gratis) te parkeren in de straat.

Indeling begane grond:

Entree/hal met intercom. Zeer royale L-vormige woonkamer van 50.9 m² (incl. keuken) met een prachtige eikenvloer en een trapkast. Ook in de uitbouw is een ruime inloopkast. Open keuken voorzien van modern en strak vormgegeven keukenblok met extra diep blad (75 cm) en diverse inbouwapparatuur: 4-pits gaskookplaat, vaatwasser, koffiemachine, koelkast, vriezer (4 lades) en combimagnetron. De woonkamer heeft vanuit de woonkamer en de uitbouw dubbele openslaande deuren naar de patio van circa 40m² welke veel privacy biedt. - Toegang tot hal met aangrenzend een toilet met fontein. - Vanuit de geheel betegelde patio is de schuurruimte (7.5 m²) bereikbaar.

Indeling 1e verdieping:

Overloop met afgesloten wasruimte met witgoedaansluitingen en de opstelling van de CV ketel. Er zijn 3 slaapkamers van 12.9 m², 9.1 m² en 9 m². Alle slaapkamers hebben een tv/radio- en netwerkaansluiting. De badkamer is voorzien van een douche met glazen deur, toilet, wastafel en een radiator.

Bijzonderheden:
- volledig geïsoleerd met dubbel glas (HR++), dak- en vloerisolatie
- gezamenlijke binnentuin met eigen parkeerplaats in parkeergarage van De Confiance

Perceeloppervlakte
125 m2
Woonoppervlakte
117 m2
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
411 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur