Langewoldlaan 38 , GRONINGEN

€ 329.000

Rijk uitgeruste geschakelde 2-onder-1-kapwoning aan de Langewoldlaan 38 te Groningen

Tussen Groningen en Hoogkerk ligt de ruim opgezette en kindvriendelijke woonwijk De Buitenhof. Hier vindt u deze mooie en Rijk uitgeruste geschakelde 2-onder-1-kapwoning uit 1998. De woning heeft een grote zonrijke achtertuin met twee terrassen en een leuke vijver. Ook aan de voorzijde van de woning vindt u een zonnige tuin met terras, waar het ook goed toefen is.

De woning is verder goed onderhouden. Zo is beneden al het dubbel glas vervangen, op de eerste verdieping zijn aan de voorkant en zijkant de houten kozijnen vervangen door onderhoudsarm kunststof en op de gehele zolder zijn de kozijnen vervangen en is er dubbel glas geplaatst . Het huis is rijk uitgerust met een zonneboiler voor opwekking van warm water en daarnaast zijn op het dak zonnepanelen geïnstalleerd, die een belangrijke bijdrage leveren voor een lagere elektriciteitsrekening.

INDELING:
Via de entree/hal komt u in de riante woonkamer(ca. 48m²) met openslaande deuren naar zowel de voor- als ook de achtertuin. De L-vormige half open keuken is voorzien van een natuurstenen aanrechtblad. De keuken beschikt verder over een elektrische combi oven (Siemens), vaatwasser (Miele) en een inductie kookplaat met extra wokbrander(gas). Vanuit de hal zijn een bijkeuken/wasruimte, een toilet en de garage met elektrische roldeur (met loopdeur) toegankelijk.

Op de eerste verdieping vindt u twee slaapkamers van circa 14m² en 11m². Aan de achtergevel bevindt zich een moderne badkamer die is voorzien van een (stort)douche met een fullbody sunshower, een wastafelmeubel, en een compacte sauna.

De tweede etage bestaat uit twee slaapkamers (ca. 7,5m² en 15m²) en veel opbergruimte.

Bijzonderheden:
- Goed onderhouden
- Zonnepanelen en daarnaast nog een zonneboiler
- Sauna en sunshower
- 3 van de 4 slaapkamers zijn voorzien van airco
- Ruime tuin
- Volledig geïsoleerd

Plattegronden van de woning zijn terug te vinden bij de foto's.

Vraagprijs: â¬329.000,-- k.k.

Perceeloppervlakte
361 m2
Woonoppervlakte
142 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
33 m2
Inhoud
510 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur