Leegeweg 4 -4 , GRONINGEN

€ 275.000

Altijd al vrijstaand willen wonen voor een betaalbare prijs? Dat kan in deze goed onderhouden, vrijstaande woning met uitgebouwde garage, zonnige tuin rondom en vier slaapkamers.

De woning is gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving aan een doodlopende straat. In de nabijheid zijn talloze voorzieningen als scholen, openbaar vervoer, kinderopvang, fysiotherapeut, tandarts etc. en daarnaast ligt de woning vlakbij het natuur- en recreatiegebied 'Het Roege Bos'. Het bruisende centrum van Groningen is op fietsafstand gelegen en de belangrijkste autoverbindingen liggen op enkele autominuten van de woning.

De benedenverdieping heeft een u-vormige indeling; een woonkamer met een eethoek en een werkplek. Daartussen ligt de entreehal met vide die zorgt voor een prettig lichtinval. Vanuit de tuingerichte woonkamer bereikt u middels openslaande deuren de achtertuin op het zuid-oosten. De binnendoor bereikbare garage is verlengd en heeft een extra hoge binnenruimte.

INDELING

Begane grond:
Entree, ruime hal met vide, toilet en meterkast, entree naar de u-vormige woonkamer met zithoek, eethoek en werkplek, openslaande deuren naar de tuin, open keuken met toegang naar de bijkeuken met wasmachineaansluiting, uitgebouwde garage.

Verdieping:
Overloop, 4 slaapkamers van ca. 8.5 m2, 8.5 m2, 10 m2 en 13 m2, badkamer van ca. 6,5 m2 voorzien van douche, toilet en wastafel, bergkast met cv-ketel.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping bevindt zich een bergzolder die via een vlizotrap vanaf de overloop bereikbaar is.

Bijzonderheden:
- De woning is keurig onderhouden;
- de woning is goed geïsoleerd, energielabel B;
- er is een nieuwe cv-ketel geplaatst in 2011.
- de aangebouwde garage is verlengd;
- de slaapkamers zijn voorzien van rolluiken;
- de woonkamer is buitenom voorzien van zonwering.

Perceeloppervlakte
440 m2
Woonoppervlakte
128 m2
Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
35 m2
Inhoud
400 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur