Lepelaar 24 , GRONINGEN

€ 549.500

Lepelaar 24 te Groningen

Deze markante vrijstaande villa is gelegen in de gewilde woonwijk de Piccardthof. De woning staat op een ruime kavel, de tuin is onder architectuur aangelegd en is onderhouds vriendelijk. Verder is er een aangebouwde garage, met de mogelijkheid om nog een garage naast de bouwen. De locatie is fantastisch te noemen, met onder andere recreatiegebieden Hoornse plas en Paterswoldsemeer op loopafstand.

Indeling:

Fraaie multifunctionele indeling te weten een entree/hal met trapopgang, meterkast en toilet, studeerkamer, TV/speelkamer, woonkamer in een U-vorm, te scheiden door middel van glazen tussenwanden met schuifdeuren.
De keuken met kookeiland is voorzien van een dubbele gootsteen met close-in boiler en inbouwapparatuur te weten; een gaskookplaat met afzuigkap, vaatwasser, koel-/vriescombinatie en oven.
Achter de keuken vindt u de bijkeuken met wasmachine aansluiting en toegang
tot de aangebouwde garage (v.v. elektra)
Vanuit zowel de woonkamer, de keuken als ook de bijkeuken en de garage is de tuin bereikbaar.

1e Verdieping:

De riante overloop biedt toegang tot 4 (slaap-)kamers en de badkamer. De slaapkamers (ca. 13, 13, 14 en 19 m²) liggen allen op een hoek waardoor er veel lichtinval is. Eén van de kamers is ingericht als walk-in-closet. De badkamer is geheel in Italiaanse stijl ingericht met een douchecabine, hoekbad, wastafelmeubel en een hangend toilet en bidet.

2e Verdieping: (met vaste trap bereikbaar)

Deze verdieping is netjes afgewerkt en bestaat uit een stookruimte, tweede badkamer en een open ruimte welke makkelijk kan worden gebruikt als logeerkamer. De badkamer is in dezelfde stijl afgewerkt als die op de eerste verdieping en is v.v. een douchecabine, wastafel en een hangend toilet en bidet. Deze badkamer biedt voldoende ruimte voor een ligbad.

De vloeren van de drie verdiepingen zijn geheel drempelvrij afgewerkt met parket (Merbau). De woning wordt middels hete lucht verwarmd en is voorzien van een alarminstallatie.

Aanvaarding: in overleg

Perceeloppervlakte
657 m2
Woonoppervlakte
225 m2
Aantal kamers
9 kamers (5 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
20 m2
Inhoud
620 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur