Lepelaar 40 , GRONINGEN

€ 365.000

Een half vrijstaand familiehuis, op een mooie hoekkavel gelegen, en voorzien van extra dakkapellen voor nog meer ruimte. Deze prachtige woning ligt aan de zuidkant van de stad Groningen, in een rustige woonomgeving, op de grens van stad en natuur en dichtbij recreatiegebied Het Hoornsche Meer en natuurlijk het Paterswoldse Meer.

Indeling:
hal met toiletruimte en meterkast, trapopgang en de deur naar de L-vormige woonkamer van 48m2. De woonkamer is voorzien van een fraaie houten vloer en heeft openslaande deuren naar de achtergelegen tuin. De Grando-keuken is uitgerust met 5pits gasfornuis met electrische oven en brede afzuigkap. Daarnaast is er een Siemens vaatwasser, een koel-vries kast en een aparte magnetron. Vanuit de keuken bereikt u de garage van circa 18m2 en zijdeur, en die bovendien is voorzien van een elektrische deur.

Eerste verdieping: via de trap in de hal is de overloop op de eerste verdieping te bereiken. Hier bevinden zich drie ruime slaapkamers. De oudersslaapkamer aan de voorzijde meet circa 18m2, aan de achterzijde zijn nog 2 slaapkamers van 16 en 13m2 te vinden. De badkamer van circa 5m2 is voorzien van een (hoek)ligbad, een ruime douchecabine, een wastafel en designradiator. In de aparte wasruimte van circa 4m2 vindt u de wasmachine en de combi CV-ketel.

Tweede verdieping: de tweede verdieping bestaat uit een ruime overloop met veel bergruimte en twee slaapkamers van circa 6m2 die beiden zijn voorzien van een dakkapel.

De tuin die op het oosten ligt is ruim waardoor je tot laat op de dag van de zon kan genieten. Aan de voorzijde van de woning ligt een royale oprit die gelegenheid biedt om meerdere autoâs op eigen terrein te parkeren.

De vraagprijs is een vanafprijs en een minimaal bod om in onderhandeling te komen.

Perceeloppervlakte
329 m2
Woonoppervlakte
160 m2
Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
20 m2
Inhoud
530 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur