Meerkoetlaan 7 , PATERSWOLDE

€ 429.000

Meerkoetlaan 7 te Paterswolde

In winterse sferen bieden wij u deze rietgedekte vrijstaande woning aan. De woning ligt in een kleinschalige en rustige groene woonwijk, die direct grenst aan het Paterswoldsemeer. De woning ligt op een mooie ruime kavel die op het zuiden is orienteerd. Door de ligging aan de Leijenloop, kunt u vanuit de diepe tuin bij de zomerdag vanaf uw eigen ligplaats, zo het meer opvaren. 's Winters kunt u het gehele meer per schaats verkennen.

Achter de voordeur ligt de hal, die toegang geeft tot alle vertrekken op de begane grond. De ruime L-vormige woonkamer (ca. 50 m²) is tuingericht en door dubbele openslaande deuren komt u direct op het zonnige terras.
Hoewel de woning van binnen gedateerd is, voorzien de houten vloer en de aanwezige openhaard de woonkamer van de juiste sfeer.
Vanuit de woonkamer is de woonkeuken toegankelijk. De keuken is eenvoudig maar voldoende ruim. Het RVS aanrecht met gootsteen heeft bovenkastjes, aan de overzijde is het aanrecht uitgebreid en bevindt zich een kooktoestel met gasoven. Ook bevindt zich hier de CV combi (wand)ketel. Vanuit de keuken kunt u door de achterdeur naar buiten en naar de garage.
Vanuit keuken komt u ook weer in de hal. Hier bevindt zich de badkamer met ligbad, wastafel en toilet en de 2 slaapkamers van resp. 12m2 met dubbele vaste kast en een slaapkamer van 8,5m2 met openslaande deuren naar de voortuin.

Verdieping:
vanuit een royale overloop zijn de 3 slaapkamers van resp ca. 12m2 en 2x 6m2 bereikbaar. Op de overloop bevindt zich ook een 2e toilet.

Vliering:
vanaf de overloop is door een luik met een vlizo trap de vliering toegankelijk.

Bijzonderheden:
- wonen aan vaarwater op 1 van de mooiste locaties nabij de stad Groningen.
- rietgedekte woning op ruime zonnige kavel.
- van binnen is de woning gedateerd.
- vanwege het bouwjaar zal er vermoedelijk sprake zijn van de aanwezigheid van asbest.
- CV combiketel Nefit

Aanvaarding: in overleg

Perceeloppervlakte
970 m2
Woonoppervlakte
147 m2
Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
9 m2
Inhoud
520 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur