Moddermanlaan 47 , GRONINGEN

€ 139.000

Dit is een ruim hoekappartement op de tweede en daarmee middelste woonlaag van een kleinschalig gebouw wat schitterend is gelegen in het gewilde Helpman. Schuin tegenover het Helperbad en op loopafstand van de diverse winkelvoorzieningen die de wijk te bieden heeft. De rust valt op, uw auto parkeert u kosteloos voor de deur en naar een parkeerplekje zoeken hoeft ook niet want er is hier feitelijk altijd een plekje beschikbaar.

Via het afsluitbare trappenhuis komt u op de tweede etage en via de hal van de woning zijn zowel de keuken en sanitaire ruimten als ook de woonkamer te bereiken. De woonkamer is opvallend groot want waar kom je in dergelijke woningen een woonkamer van zoân 40 m² tegen? Er zijn twee slaapkamers, beide aan de koele achterzijde van de woning gelegen. De ene is circa 14 en de andere circa 11 m² groot. Ook zijn er twee balkons, aan de voorzijde op de zuidkant en aan de achterkant logischerwijs op de noordzijde.

Zoekt u een heerlijk comfortabel en licht appartement en hecht u waarde aan een nette en veilige woonomgeving dan moet u hier beslist een kijkje komen nemen!

Bijzonderheden:
- keurige woning met nette keuken en sanitair;
- riante inpandige berging aanwezig;
- actieve Vereniging van Eigenaars, maandelijkse bijdrage â¬125,--;
- deels dubbel glas aanwezig;
- zonnescherm aanwezig;
- 6 elektrische groepen met automatische zekeringen;
- kamergewijze bewoning is niet toegestaan.

Woonoppervlakte
93 m2
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
300 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur