Nijensteinheerd 68 , GRONINGEN

€ 150.000

Nijensteinheerd 68 te Groningen

Op een fantastische plek gelegen, met uitzicht over de landerijen ligt deze goed onderhouden eengezinswoning in de woonwijk Beijum. Aan de ene zijde heeft u recreatiepark Noorddijk waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen en aan de andere zijde bent u met 20 fietsminuten in het gezellige centrum van Groningen. In de directe nabijheid zijn de nodige voorzieningen zoals winkels, een gezondheidscentrum en sportaccommodaties aanwezig.

De woning is altijd netjes onderhouden, waarbij een moderne keuken is geplaatst en de gehele woning buitenom is geschilderd. De begane grond is voorzien van een marmoleum vloer en openslaande deuren naar de diepe en zonnige tuin.

Indeling: entree/hal, ruime en lichte woonkamer (ca. 35m²) met openslaande deuren naar de tuin en een moderne open keuken (v.v. inbouwapparatuur -koelkast 2010), aangrenzend is een stenen berging/ bijkeuken gebouwd. Via de woonkamer is de tussenhal te bereiken met toegang tot het toilet en de provisieruimte.

Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers (ca. 14, 10 en 8m²) en toegang tot de nette badkamer (v.v. wastafel,douche en sanibroyeur toilet).

Vaste trap naar tweede verdieping: ruime zolder (ca. 24m²) met aansluiting voor wasmachine en droger. Daarnaast is er de mogelijkheid voor het creëren van een extra kamer.

Bijzonderheden:

- De woning wordt verwarmd middels een AWB cv-ketel uit 2002 eigendom;
- in de tuin staat een houten fietsenberging;
- de woning is op twee uitzetraampjes na geheel voorzien van dubbel glas;
- in 2008 geheel buitenom geschilderd;
- in 2002 zijn de openslaande deuren geplaatst, de keuken vernieuwd en de marmoleum vloer gelegd.

Aanvaarding: in overleg.

Perceeloppervlakte
119 m2
Woonoppervlakte
115 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
300 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur