Parkweg 131 b , GRONINGEN

€ 207.500

Grote sfeervolle bovenwoning met riant dakterras gelegen tussen het stadscentrum en het Stadspark. De fraaie Parkweg ligt in het verlengde van dit Stadspark, een park met schitterende lanen om te wandelen, hard te lopen of te skeeleren. Op loopafstand ligt het centraal station van Groningen, ideaal voor diegene die gebruik maakt van trein en/of bus, en de binnenstad. Voor diegene die gebruik maakt van de auto als vervoersmiddel ligt het Julianaplein, en daarmee zowel de A28 als de A7, op slechts 600 meter van deze woning.

Via de robuuste stenen buitentrap kom je op de eerste etage bij de voordeur. Achter deze entree vinden we een hal met trapopgang, toilet en toegang tot woonkamer en keuken. De woonkamer is van het type kamer-en-suite en is in totaal bijna 40 m² groot. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur en geeft net als de woonkamer toegang tot het balkon aan de achterzijde van het huis.

De tweede etage bestaat vervolgens uit een slaap-/werkkamer (ca. 12,5 m²) aan de achterkant, riante badkamer van ongeveer 8 m² met ligbad, douche, toilet en een wastafel, een grote inloopkast van twee bij drie meter en een grote slaapkamer (ca. 20 m²) aan de voorkant van het huis met vaste trap naar de zolderetage. Deze trap zit nu nog in de slaapkamer maar de situatie is desgewenst eenvoudig te veranderen zodat de trap vanaf de overloop toegankelijk is.

De zolder is mede dankzij de geïsoleerde kap en op diverse manieren te gebruiken, in ieder geval geeft deze ruimte toegang tot het dakterras van circa 25 m²!

Bijzonderheden:
- gedurende de afgelopen jaren nauwkeurig onderhouden en waar nodig verbeterd met behoud van authentieke elementen;
- cv-ketel Atag november 2011, eigendom;
- gashaard in woonkamer;
- vaste trap naar zolder gerealiseerd;
- vereniging van eigenaars bestaat uit drie leden;
- veel vaste bergruimte/kasten;
- achter de woning staat een berging van circa 6 m²;
- een prettige woonomgeving met rustige en fijne buren.

Woonoppervlakte
125 m2
Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
10 m2
Inhoud
400 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur