Paterswoldseweg 280 , GRONINGEN

€ 116.000

Appartement aan de Paterswoldseweg

Aan de rand van het Stadspark en op loopafstand van het Centraal Station vindt u dit appartement aan de Paterswoldseweg. Door de uitstekende ligging bent u binnen enkele autominuten in het centrum van Groningen of op de ringweg. Ook de bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend. In de omgeving zijn onder andere het evenementencomplex Martiniplaza en het winkelcentrum Overwinningsplein gevestigd. Iets verder weg vindt u het Martini Ziekenhuis en het Hoornsemeer.

Indeling
Via een gezamenlijk trappenhuis komt u uit op de tweede verdieping. De entree van de woning is circa 9m². Vervolgens komt u in de woonkamer van circa 31m² die voorzien is van kunststofkozijnen met dubbel glas en een moederhaard. Via een deur is er toegang tot een studeer-/slaapkamer van circa 12m² met balkon (circa 9m²). De tweede slaapkamer van circa 10m² heeft twee openslaande deuren naar een tweede balkon (circa 7m²). De keuken van circa 6m² is voorzien van een geiser. Verder is de keuken eenvoudig en beschikt het niet over enige luxe. Via de keuken is er toegang tot het tweede balkon en naar de badkamer. Ook de badkamer (circa 2m²) is eenvoudig en is voorzien van een wastafel en douche. De derde slaapkamer van circa 11m² heeft twee openslaande deuren naar het tweede balkon. Deze slaapkamer biedt toegang tot de badkamer. Overige ruimtes zijn de entree, toilet en een royale (fietsen)berging in het souterrain van het complex.

Bijzonderheden
- Nabij het Stadspark
- Loopafstand van het Centraal Station
- CV middels een moederhaard
- Parkeervergunning (mogelijkheid voor een bezoekerspas)
- Bijdrage VvE is â¬100,- per maand.

Het appartement is voorheen gebruikt als atelier. Mede hierdoor ziet het er van binnen gedateerd uit en heeft het een opknapbeurt nodig.

Aangegeven prijs betreft een vanaf prijs.

*Plattegrond wijkt iets af van de werkelijkheid

Woonoppervlakte
88 m2
Aantal kamers
4 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
229 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur