Rijnstraat 36 , GRONINGEN

€ 150.000

Deze nette en lichte vier-kamer benedenwoning met tuin is gelegen in de sfeervolle Rivierenbuurt, net ten zuiden van het bruisende stadscentrum van Groningen. Diverse winkelvoorzieningen liggen om de hoek en het hoofdstation ligt op loopafstand. Daarnaast zijn de uitvalswegen prima bereikbaar.

Indeling:
Bij binnenkomst geeft de hal toegang tot de lichte woonkamer (circa 22 m2). Vanuit de woonkamer is de eerste slaapkamer te bereiken (circa 10 m2). De woonkamer en de slaapkamer zijn indien gewenst gemakkelijk samen te voegen. De hal geeft aan de linkerzijde toegang tot het toilet, de keuken (circa 5 m2) en de tweede slaapkamer (circa 5 m2). De keuken geeft toegang tot de gemoderniseerde doucheruimte met designradiator, een ruime inbouwkast en de royale achtertuin. Aan de rechterzijde van de hal bevinden zich de derde slaapkamer (circa 8 m2) en een ruime kelderkast (2 m2)
De achtertuin is met 80 m2 zeer ruim te noemen. Tevens bevindt zich achter in de tuin een stenen berging, welke met fiets te bereiken is via de achtergelegen brandgang.

Bijzonderheden:
- drie slaapkamers;
- royale achtertuin (oost) en een voortuin (west);
- vorig jaar is de woning aan de achterkant opnieuw geschilderd;
- gedeeltelijk dubbelglas;
- eigen Atag CV-combiketel 2009;
- stenen berging met elektra;
- VvE-bijdrage ⬠75,- per maand.

Woonoppervlakte
70 m2
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
210 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur