Sabotagelaan 34 , GRONINGEN

€ 169.500

Welkom in dit mooie en ruime appartement aan de Sabotagelaan in de wijk Laanhuizen. De woning ligt nabij het Stadspark waar heerlijk ontspannen kan worden. Het station van Groningen ligt op loopafstand van de woning en binnen enkele fietsminuten is ook het gezellige centrum van de stad te bereiken. Het appartement beschikt over 91 m² aan woonoppervlakte met 4 slaapkamers, verdeeld over twee verdiepingen. Daarnaast zijn er twee balkons aanwezig met ligging op het westen. Hier kunt u heerlijk genieten van de zon.

Indeling:

Begane grond:
Entree hal met trapopgang en vaste kast; lichte woonkamer van 22 m² met balkon op het westen waar je van de middag- en avondzon kunt genieten; vernieuwde keuken met hoekopgesteld keukenblok met vaatwasser, koel/vriescombinatie, oven, gaskookplaat en afzuigkap. In de keuken zit tevens een voorraadkast en de wasmachine-aansluiting. Vanuit de hal kunt u naar het toilet en de trap naar de verdieping.

Verdieping:
Overloop; 1e ruime slaapkamer van 13.6 m² met tv aansluiting en kunststof kozijn; 2e slaapkamer van 10 m² met kunststof kozijn; 3e slaapkamer van 7.5 m² met toegang tot een balkon op het westen; 4e slaapkamer van 7.6 m² met kunststof kozijn; vernieuwde badkamer met douche, wasmeubel en designradiator.

Op de begane grond is een afsluitbare (fietsen)berging aanwezig.

Bijzonderheden:
- Verrassend ruim appartement met 4 slaapkamers.
- Twee balkons op het westen.
- Voldoende parkeergelegenheid.
- Gezonde en actieve VvE.
- Gelegen nabij station, centrum en stadspark.

Woonoppervlakte
91 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
275 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur