Schaepmanlaan 23 , GRONINGEN

€ 274.500

Schaepmanlaan 23 te Groningen

Een moderne eengezinswoning in de mooie groene wijk Coendersborg/Helpman. Door een bijzondere indeling onderscheidt deze woning zich van de anderen. Daar komt bij dat het huis, door zijn gunstige ligging, extra veel privacy biedt.

Indeling:
In de ruime entree ontvangt u gemakkelijk uw gasten en er is een speciale garderobe ruimte. Het toilet is door de aanpassing van de plattegrond ook groter uitgevoerd.
Vanuit de hal komt u vervolgens in de L-vormige woonkamer met luxe open keuken. Het geheel is erg sfeervol ingericht, en de keuken is bovendien van alle gemakken voorzien. Vanuit de woonkamer kunt u op mooie dagen ook gemakkelijk via de openslaande deuren in de diepe zonnige tuin komen. Een onderhoudsarme tuin, waar ook altijd wel een plek in de schaduw te vinden is. Achter aan de tuin grenst de stenen garage. Die biedt plaats aan 1 auto, en is ook vanuit de tuin te bereiken.

1e Verdieping:
Vanuit de hal loopt u met de trap naar de overloop van de eerste verdieping. De overloop ontsluit de 4 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is vernieuwd en voorzien van een moderne douchecabine, een hangtoilet, een badkamermeubel en een ligbad.

2e Verdieping:
Vanaf de eerste verdieping bereikt u via een vaste trap de overloop van de tweede verdieping. Hier bevindt zich de ruime zolderkamer met wastafel, een hobby/slaaphoek en zolderberging. De CV-combi wandketel (eigendom 2011) is mooi in een kast weggewerkt.

Woonomgeving:
Coendersborg / Helpman is een nette wijk, ruim opgezet, waardoor het er goed wonen is. Vele faciliteiten zijn op loopafstand bereikbaar, waaronder:
- 2 goed bekend staande scholen
- een kleinschalig winkelgebied (supermarkt, bloemist en cafetaria)
- tennispark Vorenkamp
- voetbalvelden van Amicitia en Helpman
- park Groenestein
- volkstuinencomplex

Bijzonderheden:
- badkamer vernieuwd 2013;
- schilderwerk, 2011;
- CV-combiketel, 2011;
- schoorsteen gevoegd en geimpregneerd, nieuw loketlood 2011;
- de 1e verdieping is voorzien van dubbel glas;

Aanvaarding: in overleg

Samengevat: een heerlijk familiehuis, gelegen in een rustige kinderrijke omgeving, dat zeer de moeite waard is om van binnen te bekijken.

Perceeloppervlakte
166 m2
Woonoppervlakte
143 m2
Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
455 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur