Streuvelslaan 6 , GRONINGEN

€ 669.000

Streuvelslaan 6, 9721 WH Groningen

âBuiten wonenâ en het comfort van de stad Groningen en Haren op respectievelijk 15 en 10 minuten fietsen, wilt u meer weten?

Het kan in deze riante, speels ingedeelde bungalow met 4 slaapkamers, 2 badkamers en een dubbele garage op een royale kavel van 1089 m² met nog 394m² extra grond (in gebruik van de gemeente).

Dit fraaie huis is gelegen in een kleinschalige villawijk in Groningen-Zuid met rust, ruimte, veel groen en een centrale ligging als kenmerken.

Het pand is ook uitstekend geschikt voor een praktijkruimte/werken aan huis (definitieve goedkeuring van de gemeente nog wel noodzakelijk).

Winkels, scholen (tevens internationale school) en de uitvalswegen zijn zeer goed bereikbaar.

Indeling:
grote oprit met plaats voor meerdere auto's. Entree, ruime hal met garderobe-hoek, hangend toilet met fonteintje, bijkeuken met toegang tot de keuken.

Lichte sfeervolle en tuingerichte woonkamer met openhaard, houten vloer en schuifpui naar de zonnige patio.
De half open woonkeuken (samen met de woonkamer circa 75m²) heeft een provisiekast, een stookruimte en toegang naar de voortuin.

In de linkerzijvleugel bevindt zich een lichte, glazen gang met toegang naar de tuin, 2 slaapkamers van resp. circa 12.5m² en 11m², beide met inbouwkasten. Een inpandige dubbele garage met smeerkuil en een deur naar de tuin.

Achter de woonkamer bevindt zich de masterbedroom van circa 24m² met een deur naar de patio en de tuin en een inloop garderobekast. Aansluitend vindt u de luxe, royale badkamer uit 2005 met vloerverwarming. Deze is voorzien van een wasmachine- en drogeraansluiting, tweede hangend toilet, extra lang duobad met jacuzzi, douchehoek, vaste wastafel met ombouw en handdoeken radiator.

Tevens bevindt zich achter de woonkamer aan de andere zijde een hal met twee inloopkasten en toegang tot de vierde slaapkamer van circa 15m². Tweede badkamer met vaste wastafel, douchehoek en derde toilet.

Door de speelse indeling van deze bungalow is er een zeer beschut terras/patio ontstaan van circa 30m² op het zuiden, waar u âs zomers geheel ongestoord kunt ontbijten en van de zon kunt genieten. Aansluitend een tweede terras va circa 50m² op het zuid-westen.

De fraai onder architectuur aangelegde tuin biedt veel privacy, heeft een gezellige veranda, is praktisch onderhoudsvrij door veel bomen, struiken en vaste planten. Voorzien van een eigen waterbron en is aan beide zijden afgesloten.

Tevens is hier een grote berging en een overkapping voor openhaard hout.

Bijzonderheden: verwarming middels heteluchtverwarming uit 2001 en een extra cv ketel uit 2005 voor de eerste badkamer. De woning is geheel voorzien van dubbelglas, het dak is in 1999 vervangen en de buitenkant is recentelijk geschilderd.

Perceeloppervlakte
1.089 m2
Woonoppervlakte
240 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
36 m2
Inhoud
700 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur