Tussenziel 1 , HAREN GN

€ 375.000

Op een hele mooie hoek, in de wijk Oosterhaar, ligt dit fraai vrijstaand huis met aangebouwde garage en slaap- en badkamer op de begane grond. Rondom het huis bevindt zich een mooi aangelegde tuin, met voldoende privacy voor de bewoner. Op de oprit kunnen gemakkelijk 2 auto's geparkeerd worden.

Indeling:
entree/hal met toilet en meterkast, L-vormige woonkamer met houtkachel, achtergelegen keuken die voorzien is van een dubbele spoelbak, een inbouwkookplaat met wokbrander, afzuigkap, elektrische oven en koelkast. Naast de keuken bevindt zich een ruime bijkeuken. Hier bevindt zich de moderne Remeha Avanta combi CV-(wand)ketel, een extra aanrecht en de wasmachine aansluiting. Vanuit de bijkeuken kunt u de tuin betreden, of doorlopen naar een tussenhal, die u vervolgens toegang biedt tot een slaap/werkkamer (3.60 x 3.20m), de moderne badkamer(2012) met douche, wastafelmeubel, designradiator en hangtoilet. Vanuit de tussenhal kunt u ook weer terug naar de hal.

Vanuit de hal bereikt u de eerste verdieping.
De overloop geeft toegang tot de 3 slaapkamers (resp. 4.45 x 4m (gedeeltelijk 3m breed), 2,55x4m en 2x4m) en de tweede badkamer. De badkamer heeft naast een douchehoek ook een ligbad, een wastafel en een toilet.

De garage heeft openslaande deuren en meet 5.90 x 3.20m Vanuit de garage bereikt u middels een vlizotrap een ruime bergzolder.

Bijzonderheden:
- goed onderhouden, mooi gelegen vrijstaand huis
- verwarmd middels Remeha CV combi(wand)ketel (2008)
- slaap- en badkamer op de begane grond
- elektriciteit 8 groepen

Perceeloppervlakte
683 m2
Woonoppervlakte
160 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
24 m2
Inhoud
565 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur