Tweede Willemstraat 26 , GRONINGEN

€ 174.500

Tweede Willemstraat 26 te Groningen

Dit is een woning zoals we ze maar zelden tegenkomen. Oorspronkelijk zoân honderd jaar geleden gebouwd, echter heeft in het begin van 2005 een volledige renovatie geleid tot het huidige resultaat. Het geheel ademt de sfeer uit van vervlogen tijden; hoge plafonds met ornamenten, sfeervolle ruitjes in de bovenramen en kamers en suite. Er is met aandacht en passie gerestaureerd, tegelijkertijd is er nauwkeurig gelet op de huidige eisen ten aanzien van comfort en veiligheid.

Via de voordeur komt u in de hal welke toegang biedt tot de woonkamer. De hal is voorzien van een gave granitovloer, ook vindt u hier een ruime kast met de cv-ketel en de aansluitingen voor wasmachine en droger.

De woonkamer bestaat feitelijk uit twee delen. De voorkamer, met vaste kastruimte en schouw, staat in verbinding met de achterkamer. Beide ruimtes (samen bijna 30 m²) worden van elkaar gescheiden door suitedeuren. Vanuit de achterkamer is een tweede halletje te bereiken welke toegang biedt tot de doucheruimte/ toilet en de keuken aan de achterzijde van het huis.

Achter de woonkamer bevindt zich een ruime kamer met een opgang naar de uitbouw. In de huidige situatie staat er een tweepersoonsbed in deze uitbouw waardoor de genoemde kamer ruimte biedt voor diverse invullingen (kledingkasten, een bureau, etc.). Ook dit vertrek staat door middel van suitedeuren in verbinding met het voorhuis waardoor er â mede door de ontstane zichtlijnen - een prettig gevoel van ruimte ontstaat.

Tenslotte biedt het plaatsje achter de woning de gelegenheid om op de mooie dagen buiten te verblijven, ruimte voor een grote eettafel is er zeker. Onder de uitbouw bevindt zich een kleine kelderruimte welke vanaf het plaatsje toegankelijk is.

Deze woning is onderdeel van een gebouw bestaande uit een benedenwoning op de begane grond en een bovenwoning verdeeld over twee woonlagen daarboven. De vereniging van eigenaars bestaat dan ook uit twee leden. Het onderhoud van het geheel is goed op orde en er is sprake van een gezamenlijke opstalverzekering.

Overig:
- cv-ketel HR Remeha + cv-systeem 2005;
- o.m. leidingwerk, elektra en sanitair in 2005 vernieuwd;
- keuken v.v. 4-pitsgasfornuis, oven en afzuiginstallatie;
- voorzien van dubbele beglazing;
- voorzien van fraaie houten vloer in woongedeelte;
- volledig afgewerkt in lichte kleurstelling.

Aanvaarding: flexibel

Woonoppervlakte
60 m2
Aantal kamers
3 kamers (1 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
210 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur