Ubbo Emmiussingel 62 , GRONINGEN

€ 282.500

Ubbo Emmiussingel 62 te Groningen

Op een idyllische plek in de binnenstad, aan de Groningse stadsgracht, gelegen driekamerappartement met lift en twee balkons op zuid en west en een eigen parkeerplaats. Vanuit het appartement is het uitzicht fantastisch over de gracht, richting het Groninger museum en het station.

Afgesloten entree met videofooninstallatie, via de trapopgang of de lift komt u bij het appartement op de vierde verdieping.

Entree appartement, hal, toilet met fonteintje, provisiekast, nette badkamer (ca. 4 m²) met ligbad, vaste wastafel met kastenombouw en wasmachineaansluiting. Riante lichte woonkamer (ca. 40 m²) met nette open keuken, voorzien van keramische kookplaat en afzuigkap. De woonkamer heeft toegang tot zowel het balkon op het zuiden als tot het balkon op het westen. Slaapkamer (ca. 7 m²) met toegang tot balkon op het zuiden. Slaapkamer (ca. 11 m²) met vaste kastenwand.

Algemeen: het gehele appartement is voorzien van dubbel glas en wordt verwarmd middels CV-blokverwarming. Het appartement beschikt over een inpandige berging onder het complex met gezamenlijke fietsenberging en een eigen parkeerplaats op een afgesloten parkeerterrein.

Actieve Vereniging van Eigenaren met een bijdrage van â¬210,- per maand (exclusief voorschot blokverwarming).

Aanvaarding: in overleg

Woonoppervlakte
85 m2
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
250 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur