Van Houtenlaan 176 , GRONINGEN

€ 175.000

Aan één van de lommerrijke lanen van Helpman, ligt dit ruime appartement met 2 slaapkamers op de onderste woonlaag met twee balkons, een voortuin en een diepe privé achtertuin met eigen achterom. Daarnaast heeft het appartement een grote verwarmde inpandige berging naast nog een gezamenlijke berging. De nabij gelegen uitvalswegen A7 en A28 zijn binnen enkele minuten met de auto te bereiken.

Indeling:
Afgesloten entree met intercom en korte trap naar de eerste woonlaag.
Entree/ruime hal (ca. 11m2) met meterkast en toilet, royale woonkamer ca. 39m² voorzien van dubbele beglazing en met een deur naar het brede balkon (ca. 10m2). De moderne keuken heeft een diep aanrechtblad en is voorzien van een luxe Atag combimagnetron, vaatwasser, koelkast, een 5-pits gaskookplaat met wokbrander, een bijbehorende brede recirculatiekap en een RVS spoelbak.De ouderslaapkamer met zonnig balkon meet ca. 12m² en is voorzien van 3 vaste kasten en daarnaast nog een grote kastenwand, de 2e slaapkamer is ca. 10m² groot en biedt uitzicht op de privetuin. Via de keuken en de woonkamer zijn het balkon en de tuin aan de achterzijde bereikbaar. De tuin is ook via een privé zij-ingang bereikbaar. De moderne doucheruimte met douchecabine en wastafel is mooi aangelegd, en completeert het geheel.

Onder in het complex bevindt zich de extra ruime en verwarmde inpandige berging (22m2), die is voorzien van elektra en water, een wasmachine aansluiting en een wastafel. Daarnaast is er nog een gezamenlijke berging.

Bijzonderheden:
- goed onderhouden, ruim en comfortabel appartement
- verwarmd middels blokverwarming
- vrijwel geheel voorzien van dubbel glas
- diepe privé tuin met eigen achterom, tuinontwerp door: Mien Ruis
- actieve VvE (⬠120,00 per maand)

Woonoppervlakte
95 m2
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
32 m2
Inhoud
330 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur