Van Houtenlaan 53 b , GRONINGEN

€ 150.000

Let op: het betreft hier een vanafprijs.

In de geliefde wijk HELPMAN ligt dit sfeervolle, nette appartement met heerlijk uitzicht over het groen. Het appartement is gelegen aan de Van Houtenlaan; een groene, rustige laan waar verschillende voorzieningen op fietsafstand zijn gelegen. Daarnaast is het bruisende centrum van de stad Groningen en het nieuwe station Europapark binnen enkele minuten te bereiken.

De woning is gelegen op de bovenste woonlaag en is daardoor lekker licht. Het appartement is in 2007 met aandacht gerenoveerd en is sindsdien zeer netjes onderhouden. De woonkamer met eethoek is voorzien van een mooie Frans Eiken vloer. Deze vloer zorgt voor een luxe, warme uitstraling. De keuken is van alle gemakken voorzien zoals een Quooker, een 4-pits gaskookplaat (ATAG), een koelkast met vriesvak (Miele), een afzuigkap (Pelgrim), een Insinkerator, een vaatwasser (Siemens) en een keukenblad welke van Belgisch hardsteen is.

Het appartement beschikt over twee ruime balkons, zowel een aan de voorzijde op het oosten als achter een op het westen. Mocht dit niet voldoende zijn dan ligt er achter het complex nog een grote gemeenschappelijke tuin waar je heerlijk van de zon kunt genieten of juist in de schaduw van de appelboom kunt zitten. Bij het appartement hoort tevens nog een eigen inpandige berging van 6 m2 en een gemeenschappelijke berging van 30 m2.

Indeling: entree, ruime hal met toilet en meterkast die toegang geeft tot de vertrekken, woonkamer met eethoek van ca. 38 m2, vanuit de eethoek is er een toegang naar het achterste balkon, keuken met toegang naar de badkamer en een tweede toegang naar het achterste balkon, cv-kast met wasmachine aansluiting, twee slaapkamers van ca. 9 m2 en 11,5 m2 waarvan een met toegang naar het voorste balkon.

Bijzonderheden:
- Centraal verwarmd door middel van een eigen CV ketel uit 2007
- Nieuwe groepen in de meterkast in 2007
- Vernieuwde, moderne badkamer en keuken
- Gezamenlijke berging en gezamenlijke achtertuin
- Het appartement is volledig voorzien van dubbel, dan wel HR++ glas

Woonoppervlakte
85 m2
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
6 m2
Inhoud
221 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur