Van Panhuysstraat 39 a , GRONINGEN

€ 169.500

Deze ruime jaren dertig bovenwoning met riant en zonnig dakterras is gelegen in één van de mooiste lanen van Helpman. De woning beschikt over een ruime L-vormige woonkamer en een gesloten keuken. Op de verdieping zijn drie kamers aanwezig en de badkamer. Via een vaste trap is het zonnige dakterras bereikbaar. De nodige voorzieningen als winkels, sportaccommodaties, het Helperzwembad en de uitvalswegen liggen in de nabijheid.

Indeling:
Entree op de begane grond, trap opgang naar eerste verdieping, overloop, toilet, ruime L-vormige woonkamer (ca. 42m²) met een erker aan de voorzijde en openslaande deuren naar het balkon aan de achterzijde. De gesloten keuken is via de overloop te bereiken, is voorzien van inbouwapparatuur en geeft toegang tot een zonnige balkon cq. dakterrasje aan de achterzijde.
Tweede verdieping: overloop, oude doucheruimte waar nu plaats is voor de wasmachine en cv-ketel, drie slaapkamers (ca. 18, 14 en 8m²), nette eenvoudige badkamer (v.v. wastafel en douche).
Via een vaste trap is het dakterras te bereiken, deze is circa 28m² groot en hier kunt u de gehele dag genieten van de zon.

Een ruime bovenwoning met een zonnige dakterras op een goede locatie in Helpman gelegen.

Bijzonderheden:
- Verwarming middels een Nefit HR cv-ketel uit 2007;
- slapende Vereniging van Eigenaars met 39 en 39a;
- ruim 110m² woonoppervlakte.

Oplevering: in overleg

Woonoppervlakte
110 m2
Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
325 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur