Vechtstraat 298 , GRONINGEN

€ 365.000

Wonen in een parkachtige omgeving, met een fantastisch uitzicht over de stad Groningen en op loopafstand van centraal station, winkels en de Grote Markt? Het kan in dit ruime en lichte appartement op de zevende verdieping van het in 2008 opgeleverde appartementencomplex Dinkelpark.

Dit appartement (grootste type in het gebouw) heeft een ruime woonkamer op het westen gelegen, drie slaapkamers en op de begane grond een eigen berging en een parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage. De uitvalswegen richting A7/A28 zijn gemakkelijk te bereiken.

Centrale entree, hal met toegang tot de parkeergarage, bergingen en liften. Op de zevende verdieping is de entree van het appartement. Via de lichte hal is de woonkamer (ca. 70 m²) bereikbaar, door de grote en vele ramen is het hier heerlijk licht en kunt u genieten van het uitzicht. Door een glazen schuifwand is de woonkamer op te delen. De glazen buitenpui is in delen of geheel open te schuiven, waardoor u kunt genieten van de buitenlucht.

De half open Poggenpolh keuken is voorzien van divers inbouwapparatuur als koelkast, vaatwasser en combimagnetron.

Via de hal is het toilet bereikbaar, evenals de drie slaapkamers (ca. 18, 17 en 13 m²) waarvan één met een inbouwkast. De badkamer is netjes en in lichte kleurstelling uitgevoerd en is voorzien van een dubbele wastafel, separate douche, tweede toilet en plaats voor een ligbad.

De bijkeuken is via de hal bereikbaar en biedt plaats voor het witgoed.

Op de begane grond is een eigen parkeerplaats in de parkeergarage en een separate berging van ongeveer 6 m². Uw gasten kunnen gebruik maken van de afgesloten parkeergelegenheid naast het complex.

Bijzonderheden:
- modern appartement met vloerverwarming en -koeling;
- actieve Vereniging van Eigenaars;
- videofoon aanwezig;
- eigen berging en parkeerplaats op de begane grond;
- veilig en comfortabel wonen in een modern en licht appartement;
- winkelvoorzieningen op korte afstand.

Woonoppervlakte
162 m2
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
490 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur