Veenweg 24 A , GRONINGEN

€ 499.000

Deze verrassend sfeervolle vrijstaande woning ligt aan een rustige weg aan de zuidkant van de stad Groningen, op loopafstand van winkels, het Hoornse Meer en de Hoornse Plas.

Naast de fraai aangelegde voortuin ligt de ruime oprit, waarop men met meerdere auto's probleemloos kunt parkeren. De zonnige achtertuin biedt volop privacy en door de gunstige ligging is het hier goed vertoeven. Achterin de tuin staat een mooie moderne fietsenberging.

Indeling: door een ruime zijentree met toilet betreedt u de woonkamer, aan uw linkerhand ligt de royale eetkamer met openhaard en zithoek, daarnaast bevindt zich de toegang tot een kleine studeer/werkkamer, in het midden bevindt zich de schitterende Siematic keuken, die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Achter de keuken ligt de bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine, de CV combiketel (lease) en een toegang tot de achtertuin. Geheel rechts bevindt zich de woonkamer (ca. 25m²) die middels grote openslaande deuren in mooi contact staat met de zonnige tuin.
Vanuit de woonkamer is een verbinding mogelijk met de naastgelegen voormalige garage/werkruimte. Daardoor is ook slapen op de begane grond een optie.

De eerste etage is ingedeeld met drie slaapkamers (resp. ca. 12 m², 11 m² en 6m²) en een moderne doucheruimte voorzien van toilet. In de grootste slaapkamer bevindt zich verder nog een kastenwand.
Vervolgens komt u via een vlizotrap op de zolderruimte onder de kap.

Bijzonderheden:
- Siematic keuken met 5-pits gascomfort, vaatwasser, combimagnetron, koeler en afzuiginstallatie;
- grotendeels dubbele beglazing;
- goede staat van onderhoud
- CV leaseketel Vaillant 2007 (â¬35/maand)


Aanvaarding: in overleg.

Perceeloppervlakte
873 m2
Woonoppervlakte
145 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
425 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur