Verlengde J. A. Feithstraat 16 a , GRONINGEN

€ 195.000

Verlengde J.A. Feithstraat 16a te Groningen

Deze karakteristieke jaren dertig bovenwoning is gelegen in de Herewegbuurt, op korte afstand van de Grote Markt, Centraal Station en uitvalswegen. De goed onderhouden woning heeft een ruime woonkamer met moderne open keuken, drie slaapkamers, een zonnig dakterras op zuid/westen en een zolderkamer met bergruimte. Door een combinatie van authentieke elementen en modern onderhoud is deze bovenwoning absoluut een bezichtiging waard!

Indeling:
Trapopgang naar eerste verdieping, entree/hal, modern hangend toilet (2011), zonnige woonkamer met erker en originele schouw, moderne open keuken (v.v. inbouwapparatuur), samen met woonkamer circa 32m² groot. Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde is een balkon gesitueerd.
Tweede verdieping: overloop, drie slaapkamers (ca. 14½ ,11 en 6m²) alle kamers zijn voorzien van inbouwkasten, de kleinste kamer geeft toegang tot het zonnige dakterras (11½m²) op het zuid/westen, nette badkamer (v.v. wastafel, ligbad en separate douche).
Via een vaste trap is de zolderverdieping bereikbaar, hier is naast een ruime zolderkamer (ca. 15m²) veel bergruimte achter de knieschotten.

Bijzonderheden:
- De woning is geheel voorzien van dubbel glas, behalve het badkamerraam;
- verwarming middels een AWB cv-ketel (2002);
- achter de woning bevind zich een stenen berging;
- actieve Vereniging van Eigenaars, ondermeer het groot onderhoud en verzekeringen vallen hieronder.

Bent u opzoek naar een sfeervolle goed onderhouden ruime bovenwoning waar u zo in kunt, dan hoeft u niet meer verder te zoeken.

Aanvaarding: in overleg.

Woonoppervlakte
115 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
320 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur