Vestdijklaan 328 , GRONINGEN

€ 425.000

Riant HALFVRIJSTAAND WOONHUIS met inpandige garage, 5 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 2 slaapkamers en 1 badkamer zich op de begane grond bevinden en een fraai aangelegde tuin op het zuiden. De woning is gelegen in de Wijert Zuid met veel groen nabij uitvalswegen, scholen, winkels en het Ina Boudierplantsoen.

Indeling: Royale, lichte entree/hal met een zwarte leistenen vloer die door vrijwel de gehele begane grond drempelloos doorloopt. Deze hal geeft toegang tot:
- Het toilet met fonteintje
- De riante speelse lichte living van circa 50 m² met openhaard, vide, inloopkast en openslaande deuren naar de tuin. Aansluitend komt u in de open keuken van circa 8m² voorzien van keramische kookplaat, oven, dubbele spoelbak, koelkast, vaatwasmachine en afzuigunit. De woonkamer en keuken zijn beiden voorzien van vloerverwarming.
Via de keuken komt u in een halletje met een grote voorraadkast en toegang tot de tuin.
Via de hal bij de entree bereikt u tevens de eerste slaap/werkkamer van circa 13 m² en de grote inpandige verwarmde garage (circa 7.70m bij 2.90m) voorzien van een wasmachine aansluiting en een inloopdeur.
Aan het einde van de hal komt u bij de ouderslaapkamer van circa 14 m² met toegang tot de tuin en de naast gelegen luxe badkamer voorzien van dubbele wastafel, toilet, en ligbad.

Verdieping:
Er zijn twee trappen naar de verdieping. Een vanuit de woonkamer naar de vide en de andere vanuit de hal.
Ruime lichte vide, bereikbaar via de woonkamer ideaal als speel/werkkamer van circa 21 m².
Twee slaapkamers van resp. 13 m² en 14 m². Tweede badkamer met derde toilet, douchehoek en vaste wastafel. Ruime inloopkast met de cv combiketel uit 1999.

De fraai aangelegde tuin op het zuiden gelegen heeft een mooi zonneterras met een prachtig gazon en een houten schuurtje te bereiken via een besloten oprit die tevens naar de garage leidt.

Bijzonderheden: deze heerlijk ruime woning van circa 700m³ met een kavel van 416 m² , is goed onderhouden en 2 jaar geleden rondom geschilderd en is voorzien van het politie keurmerk Veilig Wonen.

Perceeloppervlakte
416 m2
Woonoppervlakte
200 m2
Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
700 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur