Vestdijklaan 404 , GRONINGEN

€ 199.500

Vestdijklaan 404 te Groningen

Het appartementencomplex âEsserstateâ, waar dit appartement deel van uitmaakt, is gelegen aan de groene rand van Groningen Zuid. Het uitzicht over de landerijen richting Haren geeft een plezierig gevoel van vrijheid. Voldoende parkeergelegenheid, bushaltes op korte afstand, een liftinstallatie, afsluitbare portieken en de actieve Vereniging van Eigenaren zorgen voor veilig en onbezorgd wonen.

Dit appartement is gelegen op de 2e etage, welke zowel via de trap als ook via de lift te bereiken is. De indeling is als volgt: entree/hal, badkamer met douchehoek, wastafel, slaapkamer (ca. 13,5 m²) welke even als de woonkamer toegang biedt tot het op het zuidwesten gelegen balkon. De door de gunstige zoninval zeer lichte woonkamer (ca. 37 m²) is ruim en staat in halfopen verbinding met de keuken welke dateert van 2000. De keukeninrichting bestaat uit een koelkast (Bosch), combimagnetron (Miele), vaatwasser (Miele) en een vierpitsgaskookplaat + afzuigkap.

Eén van de bijzondere kenmerken van dit appartement is de bijbehorende extra etage direct boven het appartement. Onder de kap van het complex vindt u een fraaie ruimte welke voor diverse doeleinden aan te wenden is. Het betreft twee vertrekken van ieder circa 11 m² en een ruim toilet met vaste wastafel.

Het appartement is voorzien van dubbele beglazing en wordt verwarmd door een CV-combiketel (Nefit, â04). De wanden zijn netjes voorzien van stucwerk. Op de begane grond is een fietsenberging aanwezig. De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt ⬠126,-.

Aanvaarding in overleg

Woonoppervlakte
90 m2
Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
260 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur