Vestdijklaan 426 , GRONINGEN

€ 169.000

Dit bijzonder lichte appartement met ruim balkon op het zuidwesten is gelegen in het kleinschalige wooncomplex ´Esserstate` in de Villabuurt West. Het driekamer appartement ligt op de tweede verdieping en er is op de zolderverdieping nog een extra werk- en/of slaapkamer gecreëerd. Het appartement is gelegen aan de rand van de stad Groningen, met uitzicht over de weilanden richting Haren. De nodige voorzieningen zoals winkels en openbaar vervoer zijn binnen handbereik. Het centrum van zowel de stad Groningen als Haren bereikt u binnen een kwartier fietsen.

Op het terrein is voldoende parkeer gelegenheid voor de auto. De gesloten portiek en de lift geven toegang tot het appartement dat zich op de tweede en tevens bovenste woonlaag bevindt. Het balkon is gelegen op het zuidwesten waardoor u de gehele dag kunt genieten van de zon.

Indeling:
Centrale entree met intercom, trap en lift naar de tweede verdieping, gezamenlijke hal met vaste trap naar de zolderverdieping.

Indeling appartement: entree/hal, toilet met fontein, vaste kast met veel bergruimte en cv-ketel, ruime en lichte woonkamer (circa 40 m²) en half open keuken (vernieuwd in 2012). Zowel de woonkamer als de keuken geven toegang tot het zeer zonnige balkon op het zuidwesten. Verder zijn er twee slaapkamers (circa 8,5 en 14 m²) en een badkamer (v.v. wastafel, douche en wasmachine aansluiting, vernieuwd in 2012). Eén van beide slaapkamers is vanuit de woonkamer te bereiken de ander vanuit de hal.

Vanuit de gezamenlijke hal en de vaste trap is de voormalige bergzolder te bereiken die verbouwd is tot een ruime werk- en/of slaapkamer. Er bevindt zich hier een toilet en keukenblokje en de ruimte is voorzien van dakisolatie en inbouwspotjes. De vloeroppervlakte bedraagt circa 37 m² en achter de knieschotten is volop bergruimte beschikbaar.

Bijzonderheden:
- Zeer net appartement met separate studio op de bovenste woonlaag. Deze studio is eventueel middels een te plaatsen trap vanuit het appartement te bereiken;
- separate fietsenberging op de begane grond;
- parkeren op eigen terrein;
- het appartement wordt verwarmd middels een CV-ketel uit 2004.
- actieve en gezonde Vereniging van Eigenaren, de bijdrage is ⬠171,- per maand;
- de VVE-bijdrage lijkt misschien hoog, maar dekt vrijwel alle kosten: zoals het onderhoud van het mooie gemeenschappelijke groen, de schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes, de opstalverzekering, onderhoud van het gebouw, de liften, afval en papiercontainers, gladheidbestrijding etc.etc.

Woonoppervlakte
96 m2
Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
240 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur