ZO! ZUIDERZON Type G - semi , ZUIDHORN

€ 196.500

ZO! ZUIDERZON Dorps wonen dichtbij de stad

Woningtype G - Semi 2/1 kap: van ⬠235.500,00 VOOR ⬠196.500,00

De halfvrijstaande 2/1 kappers zijn DE VERRASSING van Zuiderzon. De woningen zijn vrij in te delen, waardoor deze geheel naar wens kunnen worden ingericht.

KIES Nà ZELF UW IDEALE LIGGING én DE KLEUR VAN UW HUIS !
In ZUIDERZON heeft u namelijk keuzevrijheid waar u wilt wonen aan de Willem-Alexanderlaan, de Beatrixlaan of aan de Emmalaan ! En als eerste koper van een helft kiest u zelf de kleur steen.

De kavels variëren van 295m2 tot 580m2 en de koopsommen zijn van â¬196.500,- tot â¬208.000,- VON.

INDELING Type G - semi
Ruime entree/hal met modern toilet (wandcloset), meterkast en binnendoor naar de inpandige bijkeuken/berging (ca. 7m2) met o.a. de wasmachine- & drogeraansluiting. Naast de L-vormige tuingerichte woonkamer heeft dit type een HOOFDSLAAPKAMER EN BADKAMER OP DE BEGANE GROND. Op de verdieping zijn nog 2 zeer ruime slaapkamers (ca. 23 en 21m2) en een MOGELIJKHEID voor een TWEEDE BADKAMER en een berging.
Vanuit de woning heeft u een FRAAI ZICHT over tuin, water en de omliggende landerijen. En vanwege de gewéldige ligging loopt u zo in de winkelstraat van Zuidhorn.

EXTRA:
Optioneel zijn er nog verschillende uitbreidings- en indelingsvarianten mogelijk (!) o.a. inpandige garage, verlengde woon- en/of slaapkamer, een veranda, een 2e badkamer, zonnepaneel/-boiler etc.

Lekker landelijk wonen met de gemakken en gezelligheid van de stad, het kan in Zuiderzon!
Dit unieke nieuwbouwplan in Zuidhorn, vlakbij Groningen, biedt wonen aan het water met een weids uitzicht én winkels en terrasjes naast de deur.

'ZO! Zuiderzon'
Een wijk met een groene dorpse sfeer en veel water. Gelegen in een dorp dat steeds meer inwoners trekt vanwege de goede voorzieningen, veiligheid, de gezelligheid én natuurlijk het mooie wonen midden in het Groninger Ommeland, waar rust en stilte nog zo gewoon is. Een prachtkans !

Zuiderzon ligt op een kwartiertje van het stadshart van Groningen, met haar brede aanbod aan winkels, cultuur, scholen en werkgelegenheid. De trein rijdt hier twee keer per uur naar Groningen Centraal en voor scholieren is er een veilige nieuwe fietsverbinding naar de stad.

'Zuidhorn, lekker alles dichtbij'
De woningen in Zuiderzon liggen grotendeels op schiereilanden. Via het water in de wijk is er uitzicht op het weidse polderlandschap en aan de andere kant bevindt het dorpscentrum met winkels, supermarkten en terrasjes.
De rest van de voorzieningen bevinden zich verder op loop- of fietsafstand, wat een luxe!
ZO! heeft Zuidhorn een groot aanbod aan scholen, sportclubs en verenigingen. Er zijn voetbalvelden, tennisbanen en een actieve hockeyclub. Naast de overdekte sporthal is er ook nog een natuurijsbaan.

Een greep uit de leukste evenementen van het jaar; de ZUIDHORNRuN, het zomerse KanaalPOP en de vrijmarkt op Koningsdag, die elk jaar duizenden mensen uit de hele regio op de been brengt. Daarnaast nodigt de directe omgeving u uit tot de mooiste fietstochten, langs musea, kloosters en borgen of heerlijk genieten van de natuur aan het Reitdiep.

Woonoppervlakte
148 m2
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
488 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur