Kleine Brandenburgerstraat 5 , GRONINGEN

€ 159.000

Kleine Brandenburgerstraat 5 te Groningen

Dit is nog eens sfeervol wonen. Aan de noordelijke rand van de gezellige en aantrekkelijke woonomgeving van de Oosterpoort ligt de Kleine Brandenburgerstraat. Een sfeervol straatje zonder autoâs. Het Centraal Station als ook het stadscentrum liggen op zoân vijf minuten wandelen.

De woning bestaat uit een woongedeelte (waaronder douche/toilet) op de begane grond en de riante slaapkamer (ca. 23 m²) onder de kap op de verdieping. Via de hal/entree is zowel de sanitaire ruimte alsmede de woonkamer (ca. 25 m²) toegankelijk. De halfopen keuken vinden we aan de achterkant van het huis.

Dit huis is in de loop van de tijd goed bewaard gebleven en op belangrijke onderdelen aangepast aan de wensen van nu. Kijk bijvoorbeeld naar de moderne keuken, deze is in 2008 geplaatst. Ook zijn er in dat jaar houten vloeren gelegd, zijn wanden en plafonds grotendeels voorzien van een stuclaag en is de sfeerbepalende houtkachel geïnstalleerd.

Dit is hèt huis voor diegene die niet meer ruimte nodig heeft maar vooral comfortabel en gezellig dichtbij de binnenstad wonen wil!

Bijzonderheden:
- betonnen (geïsoleerde) begane grondvloer;
- meterkast voorzien van automatische zekeringen (4 groepen);

Aanvaarding: in overleg

Perceeloppervlakte
61 m2
Woonoppervlakte
65 m2
Aantal kamers
2 kamers (1 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
210 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur